Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najvyššie vedenie spoločnosti O2 na poste Riaditeľa financií posilní Tomáš Kimlička.

„O2 považujem za inovatívnu spoločnosť postavenú na jasných hodnotách, ktoré si myslím predurčujú jednu z najlepších zákazníckych skúseností na trhu. Som úprimne rád, že sa môžem stať súčasťou tohto úspešného príbehu,“ hovorí Tomáš Kimlička, ktorý do O2 prichádza na pozíciu CFO.

„Som veľmi rád, že vedenie a náš tím od februára posilní Tomáš Kimlička, ktorý má v oblasti financií dlhoročné skúsenosti, pričom finančne riadil práve mnohé dynamicky rastúce spoločnosti. Nepochybujem, že práve v našej firemnej kultúre, kde sa radi pozeráme na veci inak, zúročí tieto skúsenosti a bude nielen prínosom, ale zapadne aj hodnotovo,“ hovorí Peter Gažík, CEO O2 Slovakia.

 Tomáš Kimlička prichádza  do O2 od 1. februára. Má viacročné pracovné skúsenosti na manažérskych pozíciách v oblasti finančného riadenia v rôznych spoločnostiach ako Tatry Mountain Resorts či SkyEurope Airlines. Tomáš sa venoval predovšetkým implementácii nových procesov a systémov vo finančnom riadení a pokrýval komplexné oblasti účtovníctva, controllingu, procurementu a IT.

Tomáš Kimlička vyštudoval odbor Účtovníctvo a audit na Fakulte hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. Je ženatý a má dve deti. Vo voľnom čase sa rád venuje športu, a to najmä behu a lyžovaniu.

Tomáš vo funkcii nahrádza dlhoročného CFO Martina Klímeka, ktorý od 1.januára 2020 prijal pracovné výzvy v Českej republike.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.