Aktuálne trávime v domácom prostredí viac času ako kedykoľvek predtým, pričom sa môže občas stať, že si nevieme nájsť tú správnu zábavu, ktorá nás vtiahne do deja a pri ktorej sa zabavia všetky vekové skupiny.

Vymaľovávanie je rokmi overenou zábavou a z časti aj terapeutickou činnosťou, ktorú odporúčajú viacerí psychológovia. Zjednodušene – má vraj výborné účinky na naše mentálne zdravie, nakoľko ide o upokojujúcu činnosť, ktorá zaberá veľkú kapacitu mozgovej aktivity, pričom nezostáva miesto na premýšľanie o iných veciach – zväčša tých negatívnych. Takže, negatívnym myšlienkam zakývajte a vrhnite sa na maľovanie. Mercedes, SEAT, BMW, Dacia a Yamaha pre vás pripravili skvelé omaľovánky, ktoré stačí vytlačiť. Všetko je úplne zadarmo.

Mercedes

Omaľovánky nových aj starých modelov v rôznom prostredí nájdete – TU. Na svoje si prídu aj fanúšikovia Formuly 1.

mercedes

AMG – C63

Yamaha

Omaľovánky nových aj starých modelov krásnych motoriek nájdete – TU. Na svoje si prídu aj fanúšikovia 4koliek a vodných skútrov.

Yamaha Tenere

Yamaha Tenere 700

SEAT

Omaľovánky nových aj starých modelov v rôznom prostredí nájdete – TU. SEAT má v ponuke najviac omaľovánok pre detské publikum – nie len autá. V ponuke nájdete aj pexeso, ktoré stačí vytlačiť a vystrihnúť.

Seat

SEAT – Ateca

BMW

Omaľovánky nových modelov v rôznom prostredí nájdete – TU. Na svoje si prídu aj priaznivci elektromobilov.

bmw

Dacia

Omaľovánky nových modelov v rôznom prostredí nájdete – TU.

dacia

Dacia Duster

Tip na záver: Ak máte iPad a Apple Pencil alebo akýkoľvek iný tablet/smartfón s presným dotykovým perom, tak môžete vymaľovávať aj priamo v zariadení. Maľovaniu a zábave zdar!

Zdroj titulného obrázku: Mercedes

Prečítajte si aj:

SEAT Ateca FR 1.5 TSI/DSG 2WD: Polovičná španielka

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE

Nechajte nám správu