Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

NVIDIA DLSS je už k dispozícii vo viac ako 150 hrách.

Medzi najnovšie patria populárne tituly Dying Light 2 Stay Human, Phantasy Star Online 2 New Genesis a Sifu. NVIDIA tiež vydáva nové ovládače Game Ready pre hry Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen a Total War: Warhammer III.
Zároveň spúšťa akciu NVIDIA GeForce RTX Keycap Giveaway pre hráčov, ktorí si radi upravujú svoje PC zostavy.

DLSS v novinkách

Počas februára dostali majitelia GeForce RTX možnosť zvýšiť svoj výkon pomocou NVIDIA DLSS v nových hrách:

  • Dying Light 2 Stay Human – DLSS prináša až dvojnásobné zvýšenie výkonu. Kombinácia DLSS a slnečných tieňov, odrazov, ambientnej oklúzie, lúčov lucerny a globálneho osvetlenia vykreslených pomocou akcelerácie RTX vám umožní vychutnať si Dying Light 2 Stay Human v najvyššej možnej kvalite.
  • Martha Is Dead – Hra DLSS, ktorá je k dispozícii od 24. februára, prináša realistickejší a pohlcujúcejší zážitok vďaka snímkovej frekvencii, ktorá zaručuje plynulú prevádzku. Hra bude ponúkať aj tieňovanie a odrazy pomocou ray tracingu.
  • Phantasy Star Online 2 New Genesis – NVIDIA DLSS zvyšuje výkon až o 45 % pri maximálnom nastavení grafiky a vykresľovania. Majitelia grafických procesorov GeForce RTX 3060 a vyšších tak môžu hrať v rozlíšení 4K pri viac ako 60 FPS.
  • SCP: Pandemic – NVIDIA DLSS je k dispozícii 22. februára a prináša až 90 % nárast výkonu v rozlíšení 4K. Vďaka tomu môže akýkoľvek grafický procesor GeForce RTX dosiahnuť viac ako 100 FPS!
  • Shadow Warrior 3 – Hra NVIDIA DLSS, ktorá vychádza 1. marca, poskytne cenné snímky za sekundu navyše pre frenetickú akciu.
  • Supraland Six Inches Under – DLSS zvýši výkon až o 65 % a umožní každému majiteľovi grafického procesora GeForce RTX hrať pri viac ako 60 FPS v rozlíšení 4K.
  • Sifu – NVIDIA DLSS zvyšuje výkon až o 45 % a umožňuje všetkým používateľom GeForce RTX hrať v rozlíšení 4K a s maximálnym nastavením grafiky pri 100 FPS alebo viac.

Game Ready ovládače pre hry Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen a Total War: Warhammer III

Spoločnosť NVIDIA dnes vydala nové ovládače Game Ready, ktoré prinášajú okamžité optimalizácie pre hry Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen, GRID Legends a Total War: Warhammer III.

Ovládače Game Ready sú hráčom k dispozícii v deň vydania väčšiny veľkých titulov alebo pred ním. Ponúkajú optimalizáciu pre najlepší možný výkon a bezproblémový herný zážitok. Možno ich jednoducho nainštalovať prostredníctvom aplikácie GeForce Experience, aby ste boli plne pripravení na nové hry hneď po ich vydaní.

GeForce RTX Keycap Giveaway

Tím NVIDIA GeForce vyrobil obmedzený počet jedinečných krytov klávesov s motívom GeForce RTX. Ich celosvetová akcia bude prebiehať po zvyšok zimy a celú jar 2022. Podrobnosti nájdete na stránke GeForce.com.

Odporúčané odkazy:

Značky: