Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

O2 upozorňuje svojich zákazníkov, ktorí využívajú službu SMS lístkov na vlak, na zmenu pravidiel pri nastupovaní do vlaku na troch regionálnych linkách.

Od 15. mája môžu zákazníci nastúpiť do vlaku len s platným cestovným lístkom. Preto O2 svojim zákazníkov odporúča, aby si SMS cestovné lístky zaobstarali včas. Železničná spoločnosť Slovensko zmenila od 1. mája pravidlá nástupu do vlaku na 3 tratiachTrnava-Kúty, Humenné-Stakčín a Čadca-Makov. Od uvedeného dátumu môže zákazník nastúpiť do vlaku len s platným cestovným lístkom, ktorý sa okrem tradičných spôsobov môže zakúpiť aj prostredníctvom SMS správy. V opačnom prípade musí cestujúci nastúpiť len do vozňa označeného oranžovou nálepkou „Predaj cestovných lístkov“ a počkať tam na vlakový personál. Od 1. mája do 14. mája Železničná spoločnosť Slovensko pokuty vo výške 5 EUR ešte nevyberala, cestujúci boli iba upozorňovaní. Od 15.5. sa pokuty už vyberať začali.

O2 ako jeden z partnerov služby SMS lístkov upozorní svojich zákazníkov aj prostredníctvom SMS správy, ktorú pošle tým, ktorí majú trvalé bydlisko v okolí pilotných liniek, na ktorých sa dajú SMS lístky na vlak zakúpiť. Pilotnými trasami sú tri regionálne linky Trnava-Kúty, Čadca-Makov a Humenné-Stakčín.

Značky: