Veľkoobchodný distribútor AGEM COMPUTERS už dlhoročne organizuje Expo Agem Dealers Day, kde sa môžete pozrieť na najzásadnejšie novinky zo sveta IT a porozprávať sa so zástupcami prestížnych značiek z celého sveta.

Event sa koná 29. 10. 2024 v čase od 8.15 do 17.00 v Art Hotel Kaštieľ Tomášov.

Aký program môžeme na evente očakávať?

Ako každý rok sme si pre vás pripravili celodenný program formou prednášok a výstavy. Zúčastní sa viac ako 30 firiem z celého sveta, medzi inými aj veľké mená ako Lenovo, Acer, HP, Kärcher a TP-Link. Ako som spomínal, počas celého dňa budú mať návštevníci možnosť preskúmať novinky v rámci výstavy a osobne sa porozprávať alebo položiť otázky zástupcom značiek. Okrem toho samozrejme budú počas celého dna aj prednášky, kde partneri budú prezentovať svoje najnovšie produkty a plány. Veľkou témou bude rozhodne AI a jej implementácia do každodenného života a rôznych typov zariadení. Cely program prednášok môžete nájsť aj na našom landing page. Navyše, ak si budete chcieť oddýchnuť, budete si môcť dať zdarma kávu v jednom z viacerých coffe standov, alebo sa ísť previezť na elektrokolobežkách okolo kaštieľa, dokonca tam budeme mať aj pár predstaviteľov zo sektora elektromobility.

Agem Dealers DayZdroj: AGEM COMPUTERS
Agem Dealers Day

Prečo ste sa rozhodli event organizovať práve v Tomášove?

Agem Dealers Day už dlhoročne organizujeme v Art Hotel Kaštieľ Tomášov. Našim návštevníkom chceme ponúknuť skutočne exkluzívny zážitok a priestory kaštieľa a jeho okolie sú naozaj krásne a je tam výborná atmosféra. Navyše, ich vynikajúca reštaurácia pre našich návštevníkov nachystá občerstvenie formou švédskych stolov, ktoré budú k dispozícii počas obednej pauzy. Súčasťou kaštieľa je aj veľký park, kde si môžete oddýchnuť, prejsť sa a zrelaxovať po náročnom programe

Ako sa môže bežný človek dostať ku vám na Expo?

Úplne jednoducho, udalosť je otvorená pre verejnosť v čase od 8.15 do 17.00 a vstup je úplne zdarma, stačí sa len zaregistrovať cez náš formulár a ste na guestliste. Prvých 200 zaregistrovaných účastníkov získa dokonca darčekovú tašku s pozornosťami od nás a našich partnerov. Budeme veľmi radi, keď sa tam s vami uvidíme!

Článok bol uverejnený v rámci mediálnej spolupráce.

Značky: