Deviaty ročník ankety Mobil roka 2015 powered by O2 opäť rozhoduje o najlepších zariadeniach uplynulého roku. Možnosť získať atraktívne výhry za odoslanie vašich hlasov sa o pár dní končí.

Nepremeškajte ju, hlasujte a vyhrajte tu>> 

ceny_mobilroka_nowat

Už deväť rokov hľadáme najlepšie smartfóny a príslušenstvo k nim. V roku 2007 sme možno aj vďaka vašim hlasom mohli za najlepší pracovný mobil vyhlásiť Sony Ericsson P1i. V tom istom roku boli populárne aj fotomobily, z ktorých tisícky ľudí vybrali ako najlepšiu Nokiu N95 8GB.

Dnes už možno každý druhý mobil s cenovkou nad dvesto eur vytvára lepšie fotografie než najlepší fotomobil roku 2006. Za tie roky sme sa tiež rozlúčili s rôznymi slajdermi (teda telefónmi s vysúvacou konštrukciou), nároční používatelia už netúžia ani po prístrojoch s malými displejmi a klávesnicami. Aj hudobné mobily sú už minulosťou, a dokonca aj v kategórii pre masy, ktorú sme kedysi nazývali ľudový mobil roka, dnes nájdete už len samé dotykové smartfóny.

Osemročné Nokie 6300 už dosluhujú aj v rukách najkonzervatívnejších používateľov. Koniec koncov, aj naši otcovia a mamy si chcú občas odfotiť vnučku alebo veľký dubák, ktorý našli minulú jeseň za domom.

Nepremeškajte možnosť hlasovať za najlepší mobil roku 2015. Hlasujte a súťažte tu>>

Rodičia môžu byť vďaka rôznym whatsappom, viberom a messengerom v spojení so svojimi potomkami, aj keď žijú v zahraničí. Navyše úplne zadarmo. A taká predpoveď počasia či leták obľúbeného reťazca v mobile sú tiež zaujímavým lákadlom. Nehovoriac o navigácii, ktorá už dávno nie je otázkou peňazí, ale iba veľkosti pamäte vášho smartfónu.

A tak sa popri diverzifikácii mobilných zariadení rokmi menili aj kategórie našej ankety. V tomto ročníku Mobil roka 2015 powered by O2 preto odovzdávate vaše cenné cenné hlasy za najlepší výnimočný, špičkový, rozumný a výhodný mobil, a tiež najlepšie inteligentné hodinky minulého roka.

Len pár klikov a nielen, že pomôžete nájsť najlepšie mobilné zariadenia, ale tiež hráte o hodnotné ceny. Vyhrať môžete Apple iPhone 6S od O2 alebo Coolpad Modena, LG Zero či Huawei Watch od hlavných partnerov ankety.

Tešíme sa na každý váš hlas a držíme vám všetkým palce, aby sa atraktívne výhry dostali k ľuďom, ktorí si to najviac zaslúžia.

Viac už na www.mobilroka.sk

web12_loga_nowat

Značky: