Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Western Digital oznámila, že rozšírila svoje portfólio pamäťových kariet SanDisk microSD s licenciou od spoločnosti Nintendo a predstavila nové karty inšpirované Pokémonmi, jednou z najúspešnejších zábavných franšíz na svete.

V spolupráci so spoločnosťami The Pokémon Company International a Nintendo uvádza spoločnosť Western Digital na trh pamäťové karty SanDisk Pokémon Snorlax microSD (1 TB), SanDisk Pokémon Gengar microSD™ (512 GB) a SanDisk Pokémon Pikachu microSD (256 GB).

Karty SanDisk Pokémon microSD, ktoré sú určené pre obľúbené systémy Nintendo Switch, umožňujú používateľom získať väčšiu kapacitu a pridávať hry do svojich knižníc bez nutnosti vymazávania a opätovného sťahovania hier. Jedinečný dizajn série kariet SanDisk Pokémon zachytáva podobu ikonických postáv, ktoré sa prvýkrát objavili vo svete Pokémonov v regióne Kanto. Tieto karty sa stávajú neodmysliteľnou súčasťou výbavy fanúšikov na celom svete.

Karty SanDisk microSD™ sú licencované pre systémy Nintendo Switch™. Nové karty poskytujú vreckovým hráčom mimoriadne spoľahlivý výkon spoločnosti SanDisk®, poháňaný vlastnými technológiami správy flash pamäte1, čo znamená hranie bez prerušenia. Vďaka rýchlosti čítania až 100 MB/s2 a rýchlosti zápisu až 90 MB/s2 si hráči môžu vychutnať bezproblémový prechod na ďalšiu úroveň.

„Sme nadšení, že môžeme priniesť nové a jedinečné pamäťové karty pre komunitu hráčov Pokémonov prostredníctvom nášho pokračujúceho partnerstva so spoločnosťou Nintendo,“ povedala Susan Park, viceprezidentka pre spotrebiteľské produkty a strategické partnerstvá spoločnosti Western Digital. „Už viac ako 28 rokov si značka Pokémon získala a naďalej získava srdcia a mysle hráčov a fanúšikov na celom svete. Spoločne pomáhame fanúšikom získať čo najviac z ich herných zážitkov.“

Cena karty SanDisk® Pokémon Snorlax microSD™ (1 TB*) je od 131 EUR, cena karty SanDisk® Pokémon Gengar microSD™ (512 GB*) je od 133 EUR a cena karty SanDisk® Pokémon Pikachu microSD™ (256 GB*) je od 61 EUR. Nové karty bude možné zakúpiť v obchode Western Digital Store a u vybraných online a maloobchodných predajcov.

Značky: