Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prenosný SSD disk SanDisk Extreme PRO Portable SSD využíva vlastnú firemnú technológiu NVMe k dramatickému zvýšeniu prenosových rýchlostí až na 1 050 MB, ktoré umožnia rýchlejšie presúvať súbory a upravovať ich priamo na disku.

Odolné puzdro pomáha chrániť digitálny obsah všade na cestách. Disk je dostupný v kapacite až 2 TB a je kompatibilný so zariadeniami PC alebo Mac. K dispozícii je pripojenie USB konektoru typu C alebo A.

SanDisk Extreme PRO využíva vlastnú bleskovo rýchlu technológiu NVMe k dramatickému zvýšeniu prenosových rýchlostí až na 1 050 MB/s a plne využíva rozhranie USB 3.1 druhej generácie**. Takže je možné upravovať súbory priamo na disku. To šetrí nie len čas ale aj kapacitu disku v počítači.

Odolná konštrukcia s telom z hliníku chráni jadro SSD disku a odvádza teplo. Plášť z pevného silikónového kaučuku navyše zvyšuje odolnosť voči nárazu a krytie IP55 sa postará o odolnosť voči vode a prachu.1 Malé a ľahké prevedenie disku SanDisk Extreme PRO Portable SSD znamená, že mať svoj obsah pri sebe na cestách po meste alebo do zahraničia nemôže byť jednoduchšie. Externý disk spolupracuje s počítačmi PC aj Mac™ hneď po vybalení a je možné ho pripojiť pomocou konektorov USB typu C a A3. To uľahčuje zahájenie práce a jej pokračovanie takmer vo všetkých situáciách.

Cena a dostupnosť:

SanDisk Extreme PRO Portable SSD je dodávaný v troch kapacitách. Pri kapacite 500 GB ceny začínajú na 134 EUR vrátane DPH.

Značky: