Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Značka Ultimate Ears dnes v spolupráci s teamom Formule 1 McLaren uviedla na trh dva nové reproduktory Ultimate Ears MEGABOOM limitovanej edície. Obe značky vsádzajú na moderné technológie, inováciu a dizajn. Práve kvôli tomu sa rozhodli vytvoriť spoločnú limitovanú edíciu reproduktorov MEGABOOM McLaren, ktorá prináša energiu závodov Formuly 1 do prenosných bezdrôtových reproduktorov podporujúci technológiu Bluetooth s úžasným 360° zvukom a hlbokými basmi.

Edícia MEGABOOM McLaren je dostupná v dvoch verziách, ktoré poukazujú na odkaz a dlhú históriu teamu McLaren. Zároveň sú inšpirované farbami dvoch ikonických modelov áut:

  • Edícia MEGABOOM McLaren MCL33: Inšpirovaná modelom McLaren Challenger 2018. Na prvý pohľad zaujme krikľavou oranžovou farbou, čo je odkaz na pôvodný model formule, s ktorým McLaren pretekal pred 50 rokmi.
  • Edícia MEGABOOM McLaren MP4/4: Táto edícia vychádza z jedného z najpopulárnejších modelov v celej histórii Formule 1. Voz MP4/4, ktorý je s 15 vyhranými Veľkými cenami v roku 1988 považovaný za najúspešnejší model, slavi tento rok 30. výročie.

Pri príležitosti Veľkej ceny Španielska 2018 sa chystá spoločnosť Ultimate Ears s tímom McLaren odhaliť svoje nové produkty v známom podniku Café Del Mar. Akcia sa uskutoční počas slávnostného obeda. Tento spoločný projekt podčiarkuje spoločnú filozofiu oboch značiek Ultimate Ears a McLaren, ktorou je chuť pretekať na plno, užívať si pritom zvuk vozov F1, vášeň pretekárov, fanúšikov a teamov.

Reproduktory MEGABOOM sú dôležitou súčasťou výbavy garáže teamu McLaren. Závodnú atmosféru podporuje dunenie silných basov. Ide o vodeodolný výrobok (s certifikátom IPX7), ktorý je prakticky nezničiteľný, s výdržou batérie až 20 hodín a dosahom Bluetooth do 30 m. Odporúčame inštaláciu aplikácie MEGABOOM, ktorá umožňuje súčasné bezdrôtové prepojenie až 150 reproduktorov Ultimate Ears BOOM, BOOM 2 a MEGABOOM na ozvučenie veľkých akcií.

Cena a dostupnosť

Edície MEGABOOM McLaren MCL33 a MEGABOOM McLaren MP4/4 sú dostupné vo vybraných európskych krajinách od 11.mája za odporúčanú maloobchodnú cenu 299€. Reproduktory je možné si objednať na portáloch ultimateears.com, Amazon, MediaMarkt a tiež cez distribučné kanály značky McLaren. Vo Veľkej Británii zabezpečuje predaj spoločnosť John Lewis. Aplikácia Ultimate Ears MEGABOOM je zdarma na stiahnutie na Apple App Store a Google Play. Bližšie informácie nájdete na: www.ultimateears.com/McLaren.

 

Značky: