Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Oliver Rademacher (1970) sa s platnosťou od 1. januára 2020 stane novým generálnym manažérom spoločnosti BMW Slovenská republika. Uplynulé dva roky pôsobil ako vedúci projektov v rámci predajnej siete značky BMW v Severnej Amerike. Oliver Rademacher pracuje pre značku BMW od roku 1991. Pôsobil na viacerých pozíciách v oblasti predaja a komunikácie v Japonsku, Nemecku, Rusku a v USA. Vyštudoval obchod a marketing na Univerzite Wolfganga Goetheho vo Frankfurte nad Mohanom.

Neil Fiorentinos, prezident spoločnosti BMW Group pre strednú a juhovýchodnú Európu, pri tejto príležitosti povedal: „Vymenovanie Olivera Rademachera do vedúcej pozície spoločnosti BMW Slovenská republika opäť potvrdzuje odhodlanie expertov pracujúcich pre spoločnosť BMW Group v strednej a juhovýchodnej Európe ako aj ocenenie aktivít, ktoré Oliver Rademacher doteraz odviedol. Rád by som sa poďakoval Michaelovi Kordysovi ako aj celej sieti na Slovensku za všetko úsilie vynaložené za ostatné roky. Vďaka tomu mohli značky BMW, MINI, BMW Motorrad ako aj popredajné a finančné  služby dosahovať stále nové predajné rekordy.”

Michael Kordys sa stal členom slovenského zastúpenia v januári 2013. Jeho pôsobenie výrazne prispelo k úspešnému a stabilnému rastu predajov vozidiel značiek BMW a MINI na Slovensku a v oblasti starostlivosti o zákazníkov a v komunikácii.

Značky: