Výkon však chýbať nebude.

Nové správy naznačujú, že smerovanie značky začína byť čoraz viac ovplyvnené spoločnosťou Oppo, ktorá OnePlus vlastní. Okrem toho, nový OnePlus model si prepožičia aj názov série Ace, ktorá skončila v roku 2021. Vyzerá to tak, že po stránke parametrov inak pôjde o rebrandovaný model Realme GT Neo 3.

Jeden fakt si však treba pripomenúť – všetky tri spomenuté značky patria pod jednu materskú spoločnosť BBK Electronics, čiže prepožičiavanie názvov a hardvéru, nie je až tak veľkým prekvapením.

Portál GSMArena nám však o tomto telefóne prináša ešte viac informácií. Tie prezrádzajú aj viac detailov o výbave a výkone tohto telefónu. Dobrou správou je, že výkon tomuto telefónu chýbať nebude. 

OnePlus Ace bol totižto videný na porovnávacej platforme Geekbench s čipsetom Dimensity 8100. Ďalej sa dozvedáme, že telefón dostane do svojej výbavy aj rýchle nabíjanie s výkonom až 150W. Zdroj sa domnieva, že ide o “prezlečený” model Realme GT Neo3, ktorý už cez Geekbench prešiel s označením PGKM10.

OnePlus Ace GeekbenchZdroj: Geekbench
OnePlus Ace Geekbench

Avšak aj pripravovaný telefón od OnePlus dosiahol na platforme Geekbench vskutku dobré bodové hodnotenie. V jednojadrovom teste to bolo 962 bodov a vo viacjadrovom 3 819 bodov. Na základe testov sme získali aj ďalšie technické parametre, ktoré zahŕňajú spomínaný čipset Dimensity 8100, 12 GB RAM a Android 12. 

Telefón by však mal obsahovať aj ďalšiu zaujímavú výbavu– 6,7-palcový 120 Hz FullHD+ AMOLED displej, 50 Mpx hlavný fotoaparát s OIS, 8 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát spolu s 2 Mpx makro kamerou.

Zdroj: GSMArena, AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.