Dizajnéri majú očividne zmysel pre pre humor.

Spoločnosť OnePlus pred takmer rokom predstavila výborná smartfón Nord 2. V najbližších mesiacoch tak očakávame nástupcu tohto zariadenia v podobe modelu Nord 2T. Nové správy z portálu GSMArena teraz naznačujú, že v oblasti výbavy fotoaparátov nepríde medzi týmito dvoma generáciami k žiadnej zmene. Dočkáme sa iba dizajnového “vylepšenia”.

Fotoaparáty budú tentokrát sústredené v dvoch kruhoch. V hornom je ešte všetko v poriadku – bude sa tam nachádzať hlavný fotoaparát. Pomerne úsmevný je však pohľad na druhý z kruhov, v ktorom je umiestnený 8 Mpx ultraširokouhlý a 2 Mpx monochromatický fotoaparát.

Keďže fotoaparáty v ňom sú umiestnené asymetricky, tak vo výsledku vzniká veľmi zvláštny vizuálny efekt. Pokiaľ však bude Nord 2T fotiť tak, ako zostava fotoaparátov vyzerá, tak sa “máme na čo tešiť”.

Aj keď 1. apríl je už za nami, nové obrázky pochádzajú od spoľahlivého leakera, takže sa pravdepodobne pozeráme na finálny dizajn modelu Nord 2T. Ibaže by nie. Okrem samotných objektívov na telefóne vidíme aj dva LED blesky, pravdepodobne s odlišnou farbou.

Nord 2T by mal byť údajne vybavený čipsetom Dimensity 1300 a 80W nabíjaním.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.