Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Mobilná televízia Horizon GO mení názov na UPC TV aplikácia a ponúka celý rad vylepšení

Operátor UPC vylepšil a zmenil názov svojej TV aplikácie. Obľúbená mobilná aplikácia, ktorú zákazníci poznali pod názvom Horizon GO, mení názov na „UPC TV“ a s novým názvom prináša aj celý rad vylepšení. Okrem inovovaného dizajnu, vďaka ktorému je používanie UPC TV appky ešte jednoduchšie a užívateľsky komfortnejšie, ponúka tiež vylepšenia v zobrazovaní údajov o programoch, sledovaní jednotlivých relácií z archívu, ešte kvalitnejšie EPG dáta a mnoho ďalších.

Doterajšia aplikácia Horizon GO bola určená pre malé zariadenia, ako je mobil či tablet, a aplikácia Horizon TV zasa pre väčšie zariadenia (Android TV, Apple TV). Jedným z cieľov tejto zmeny je zjednotiť názov aplikácie pre všetky platformy a súčasne posilniť prepojenie značky UPC s jej TV aplikáciou. Nová UPC TV aplikácia prináša celý rad vylepšení, ktoré s novým dizajnom ponúkajú dokonalý divácky zážitok a to tak doma, ako i na cestách po celom Slovensku, ale aj vo všetkých krajinách Európskej únie,“ povedal Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

Ceny aj balíčky, či programová ponuka, ostávajú bez zmeny. Dátový tok UPC TV aplikácie je rovnako ako u predošlej verzie výrazne vysoký, umožňujúci najvyššiu kvalitu sledovania aj dátovo najnáročnejších programov, ako sú športové prenosy. Dátový tok sa pohybuje v rozmedzí od od 3 Mbit/s pre SD kanály, do 7 Mbit/s pre HD kanály, takže si fanúšikovia môžu v najvyššej kvalite vychutnať napríklad aj nadchádzajúce zápasy našej hokejovej reprezentácie. Aplikáciu si zákazníci môžu stiahnuť na Google Play a na App Store.

Televízna appka na letnú dovolenku po celej EU teraz až na 6 mesiacov bezplatne

UPC TV aplikácia je počas letných mesiacov ideálnym riešením ako na doma, tak aj na cesty. S aplikáciou UPC TV môže zákazník sledovať takmer 140 staníc či už pôjde na dovolenku do Chorvátska, Talianska, Grécka či Španielska, alebo ktorejkoľvek inej krajiny EU. A v aktuálnej kampani, aj si zákazník objedná akýkoľvek internet od UPC, mobilnú UPC TV Smart získa teraz až na 6 mesiacov bezplatne, bez viazanosti či poplatkov. Navyše, každý zákazník digitálnej káblovej televízie od UPC, získava UPC TV aplikáciu aj naďalej bezplatne. Podrobnejšie informácie o letnej ponuke záujemcovia nájdu na www.upc.sk, osobne na zákazníckych strediskách alebo na telefonickej UPC Infolinke 02/ 294 22 222.

Značky: