Boj o najvýkonnejšie zariadenia roka 2021 práve začal.

Očakáva sa, že spoločnosť Oppo svoju vlajkovú sériu Find X3 uvedie v prvom štvrťroku 2021 a jeden z telefónov radu sa už objavil na porovnávacej platforme AnTuTu. Základný model Find X3 s čipovou sadou Snapdragon 888 dosiahol skóre 771 491 bodov, čím stanovil nový rekord.

Oficiálne čísla spoločnosti Qualcomm sú síce o niečo nižšie (735 000 bodov), ale výsledkom AnTuTu je súčet štyroch oblastí – CPU, GPU, UX a pamäte. Zdroj nezverejnil viac podrobností o porovnávanom telefóne, ale môžeme očakávať 12 GB RAM a dostatok úložného priestoru, ktoré umožnili modelu Find X3 dosiahnuť taký skvelý výsledok.

Očakávame, že novinka na trh dorazí so 6,7-palcovým QHD+ displejom a obnovovacou frekvenciou 120 Hz. Tieto hodnoty pritom nebudú pre sériu Find X nové, pretože už model Find X2 Pro takýto displej používa.

Find X3 má údajne nový, “na mieru ušitý” 50 Mpx senzor Sony IMX766 pre hlavný fotoaparát, ktorému bude sekundovať 13 Mpx fotoaparát s 2×priblížením. Použitie periskopu s väčším priblížením sa očakáva až pri modeli Find X3 Pro.

Oppo Find X3 Antutu

Zdroj: Seekdevice

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi 11: Zahrieva sa viac ako iné telefóny

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.