Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Toto partnerstvo pomôže spoločnosti OPPO naďalej posilňovať povedomie o svojej značke medzi globálnymi hráčmi ešportu

Globálna technologická značka OPPO oznámila partnerstvo so spoločnosťou Riot Games pri sponzorovaní Majstrovstva sveta v League of Legends 2021 (S11). Partnerstvo je súčasťou mnohoročnej zmluvy, ktorú spoločnosť s Riot Games podpísala v roku 2019.

Pri  tohtoročnom ročníku udelí spoločnosť OPPO ceny pre najcennejších hráčov profesionálnym hráčom, ktorí vo finále ovládnu bojiská mimoriadnymi výkonmi. OPPO taktiež prinesie divákom herné zaujímavosti aj rozhovory s profesionálnymi hráčmi a tímami. Diváci tak môžu získať zasvätené informácie o profesionálnych hráčoch a priebehu finálovej hry.

„Je nám potešením pokračovať aj v tomto roku v partnerstve s Riot Games. League of Legends poskytuje spoločnosti OPPO platformu, vďaka ktorej nás môže lepšie poznať viac hráčov na celom svete. A čo je ešte dôležitejšie, nadšený duch profesionálnych hráčov je podobný snahe OPPO o inovácie, pokiaľ ide o produkty a technológie. Neustále sa sústredíme na to, aby sme neprinášali nič iné ako dokonalosť a vytvárali jedinečné zážitky pre našich používateľov,“ povedal William Liu, viceprezident a prezident globálneho marketingu spoločnosti OPPO.

„Na základe úspešného partnerstva v minulom roku sme nadšení, že spoločnosť OPPO sponzoruje Majstrovstvo sveta v League of Legends 2021. Spoločnosť OPPO sa ako prvý globálny výrobca smartfónov a partner tejto hry stala jednou z najpôsobivejších technologických značiek medzi ešportovcami na celom svete. Tešíme sa na to, čo OPPO prinesie divákom vo finále,“ povedal John Needham, globálny šéf ešportu v spoločnosti Riot Games.

Tohtoročné finále má tému „Make/Break“, čo predstavuje odvahu a ducha prekonávať nemožné a vytvárať nové možnosti. A aj na tie sa OPPO v rámci svojich inovácií zameriava.

Ako značka orientovaná na spotrebiteľa OPPO chápe, čo mobilní hráči potrebujú. Preto im vďaka hernému režimu v systéme ColorOS poskytuje ničím nerušený herný zážitok. Keď hráči prepnú do herného režimu, nebudú ich pri hraní hier rušiť žiadne oznámenia, správy ani hovory. Vďaka tomu sa hráči môžu nechať nerušene pohltiť hrou.

OPPO dúfa, že sa viac zapojí do celosvetovej komunity ešportov. A taktiež verí, že duch profesionálnych hráčov vo finále bude motivovať divákov k tomu, aby si splnili svoje najodvážnejšie sny.

Majstrovstvo sveta v League of Legends 2021 (S11) pozve elitné tímy z 11 krajín a regiónov na turnaj s najvyššími stávkami v histórii. Odštartuje 5. októbra a skončí finále 6. novembra na adrese Engjavegur 8, 104 Reykjavík, Island.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.