Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pod heslom „Inspiration Ahead“ predstavuje spoločnosť OPPO svoju najnovšiu inováciu v rozšírenej realite

Spoločnosť OPPO, globálny partner Wimbledonu 2022, pokračuje vo svojom záväzku inšpirovať svojich zákazníkov po celom svete a pripája sa k oslavám 100 rokov centrálneho kurtu pod novým heslom „Inspiration Ahead“. OPPO predstavuje svoj najnovší zážitok v rozšírenej realite využívajúcej technológiu OPPO CybeReal 2.0 a svoje najnovšie vlajkové zariadenie v podobe smartfónu OPPO Find X5 Pro.

Spoločnosť OPPO, ktorá je globálnym partnerom Wimbledonu už štvrtý rok po sebe, sa snaží posilniť zážitky tenisových fanúšikov pomocou svojej pokročilej zobrazovacej technológie v rámci rozšírenej reality (AR). U príležitosti stého výročia wimbledonského centrálneho kurtu vytvorila spoločnosť OPPO nový zážitok v rozšírenej realite, ktorý predstavuje dynamickú históriu Wimbledonu. Ľudia si môžu do prostredia AR pustiť vybrané ikonické tenisové hviezdy naprieč desaťročiami. Fanúšikovia tak budú môcť zažiť najinšpiratívnejšie momenty histórie Wimbledonu, jedného z najväčších a najobľúbenejších tenisových turnajov na svete.

Účasť na športových udalostiach je pre spoločnosť OPPO fantastická. Umožňuje nám predávať vzájomne inšpiratívneho ducha a sprostredkovávať skúsenosti s technologickými inováciami spoločnosti OPPO našim priaznivcom po celom svete,“ oznámil William Liu, viceprezident a prezident globálneho marketingu spoločnosti OPPO.

AR stojí na technológii OPPO CybeReal 2.0., ktorá dokáže rekonštruovať rozsiahle a dynamicky zložité prostredia. Táto technológia spojuje fyzický a virtuálny svet a prináša rad kreatívnych možností, ktoré sú poháňané najnovšími pokrokmi spoločnosti OPPO v oblasti priestorových výpočtov a lokalizácie.  CybeReal 2.0 dokáže zaistiť vysoko presné určovanie polohy a orientáciu vo fyzickom prostredí pri nízkej spotrebe energie pomocou zariadenia, ako je napríklad vlajková loď spoločnosti, smartfón OPPO Find X5 Pro.

Pokročilý zobrazovací systém OPPO Find X5 Pro dokáže verne zachytiť taktiež to, čo sa deje priamo na kurte. Smartfón Find X5 Pro, poháňaný vlastným zobrazovacím NPU MariSilicon X, prináša v obore uznávaný zobrazovací software, ktorý posilňuje schopnosť bezchybne zachytiť akúkoľvek akciu.

Širokouhlý fotoaparát smartfónu s rozlíšením 50 Mpx je taktiež vybavený prvým päťosovým systémom OIS svojho druhu, ktorý sa s každým použitím zdokonaľuje v boji proti trasu rúk, znižuje šum a ostrí scény –  čo tenisovým fanúšikom zaručuje dokonalú čistotu a ostrosť záberov. Zachytenie pôsobivých scén Wimbledonu v celej ich šírke je vďaka 50Mpx ultraširokouhlému fotoaparátu telefónu jednoduché.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.