Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Počínajúc rokom 2023 garantuje OPPO pre vybrané vlajkové modely štyri hlavné aktualizácie systému ColorOS, naviac s piatimi rokmi pravidelných bezpečnostných záplat

Spoločnosť OPPO oficiálne oznámila, že operačný systém ColorOS 13 nasadila rýchlejšie než akúkoľvek predchádzajúcu verziu v histórii svojich vlastných operačných systémov. Rozširuje tým tak svoje pravidlá pre aktualizácie systému ColorOS. teraz pre vybrané vlajkové modely od roku 2023 garantuje OPPO štyri hlavné aktualizácie systému Android a päť rokov poskytovania bezpečnostných záplat.

Novú aktualizáciu operačného systému ColorOS 13 nasadí OPPO začiatkom budúceho roka. Jedná sa o najrýchlejšie nasadený operačný systém v histórii spoločnosti. Aktualizácia bude dostupná pre vybrané vlajkové modely. Od roku 2023 spoločnosť garantuje štyri hlavné aktualizácie systému Android s piatimi rokmi poskytovania bezpečnostných záplat.

ColorOS 13, ktorý beží na Androide, je najnovší operačný systém od spoločnosti OPPO. Jeho nová aktualizácia zjednodušuje prostredie telefónu a je navrhnutá aj pre pohodlie používateľov. Vďaka úplne novému akvamorfnému dizajnu obsahuje rad pôsobivých funkcií, ako sú Smart AOD, Multi-Screen Connect a Home Screen Management, ktoré poskytujú inteligentné a používateľsky prívetivé zážitky.

Od svojho uvedenia 18. augusta 2022 bol systém ColorOS 13 dodaný do 33 modelov smartfónov po celom svete, čo z neho činí najrýchlejšiu a najväčšiu aktualizáciu v histórii systému ColorOS. Počas rovnakého štvormesačného obdobia po oficiálnom vydaní bolo so systémom ColorOS 13 kompatibilných o viac ako 50 %  modelov telefónov (údaje od 18. augusta do 18. decembra 2022) v zrovnaní so systémom ColorOS 12 (údaje od 11. októbra 2021 do 11. februára 2022). Počas globálneho zavádzania systému ColorOS 13 je pokrytých trikrát viac používateľov než v prípade systému ColorOS 12 v rovnakom období.

Spoločnosť OPPO taktiež oznámila nový prístup k aktualizáciám systému ColorOS. Počínajúc rokom 2023, zahŕňa záväzok zaručiť používateľom vybraných vlajkových modelov po celom svete štyri hlavné aktualizácie systému ColorOS a to s päťročnými bezpečnostnými záplatami. Spoločnosť OPPO chce prostredníctvom záruky aktualizácií prinášať používateľom po celom svete dlhodobejšie a stabilnejšie inteligentné zážitky, ktoré budú aj naďalej stavať na systéme ColorOS.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.