Potrebovať budete iba HDMI port a pripojenie do internetu cez Wi-Fi.

Orange uvádza do predaja nové zariadenie Orange TV Stick. Budete si ho môcť kúpiť od 6. februára 2019 a prinesie vám lepší zážitok z používania služby Orange TV cez internet, resp. zo sledovania prémiového TV kanálu Orange Sport a to bez ohľadu na to, či ste si ho predplatili iba na 24 hodín alebo na dlhšie obdobie.

Orange TV Stick funguje podobne ako zariadenie Google Chromecast. K televíznej obrazovke, monitoru alebo k projektoru sa pripojí pomocou HDMI portu a k svojmu fungovaniu potrebuje stabilné internetové pripojenie cez Wi-Fi. Následne môžete pomocou aplikácie Orange TV Stick pre iOS a Android posielať obraz z vášho mobilného zariadenia na veľkú obrazovku.

Orange TV Stick tak môžete využiť ako druhú televíziu v domácnosti alebo ako prenosné riešenie, ktoré si jednoducho so sebou zoberiete na chatu, k známym alebo na cesty. Zariadenie je dostupné bez viazanosti, dá sa kúpiť samostatne za 59 eur. Orange ponúka aj možnosť mesačných splátok bez navýšenia s akontáciou od 1 eura.

Pre milovníkov športových prenosov je k dispozícii limitovaná séria darčekového balenia za zvýhodnenú cenu 69 eur, ktorá obsahuje Orange TV Stick a predplatné TV kanálu Orange Sport s exkluzívnymi zápasmi Ligy majstrov až do 30. júna 2019.

Orange TV Stick

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Otestovali sme Orange TV: Aká je najzábavnejšia televízia od Orangeu?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit