Pixart Games predstavuje Atletics – World Challenge, hru, ktorá zabaví športovcov aj nešportovcov a ponúkne im možnosť konfrontácie s hernými nadšencami z celého sveta. Táto atletická aplikácia sa má šancu stať veľmi populárna medzi hráčmi po celom svete vďaka svojej atraktívnosti a pútavými funkciami.

Snažili sme sa vytvoriť klasickú športovú hru, ktorá nebude unavovať svojim ovládaním ale zachová si klasický vzhľad hier z 90-tych rokov,“ povedal Juraj Špánik, tvorca hry. „Chceme sa sústrediť na hráčov z celého sveta, nakoľko sú k dispozícií rebríčky celosvetové a aj národné. V ďalšej fáze pripravujeme aj súťaže krajín a samozrejme ďalšie disciplíny. Hru sme včera (13. mája 2015) uviedli na app store a v súčasnosti máme 1300 hráčov z celého sveta„.

Atletics – World Challenge je športová hra, v ktoré môžete súťažiť v troch disciplínach v ženskej aj mužskej kategórií: beh na 100 m, hod oštepom a skok do diaľky. Hra vyžaduje aby hráč ovládal atléta. Rýchlosť behu sa ovláda klikaním v ľavej časti displeja a udržiavania bielej čiary v zelenom poli, kde si atlét udržuje najväčšiu rýchlosť. V ďalších disciplínach je v hre na ovládanie aj pravá časť obrazovky, kde v prípade oštepu treba tlačidlo R podržať pokiaľ sa nedosiahne optimálny uhol 45 °. V skoku do diaľky treba kliknúť na tlačítko J v momente keď je atlét čo najbližšie k odrazovej doske, na získanie čo najlepšieho výsledku. Hráči môžu vylepšovať výkon svojim atlétom dvoma spôsobmi.
1) za každý dokončený závod sa jeho výkon zlepší o 0,02% (max 14%)
2) za každé víťazstvo na súperom získa hráč jeden diamant a za ne si môže hráč postupne kupovať hviezdy. Každá hviezda zvýši výkon o 2% (max 14%). Prvá stoji 5 diamantov, napr. 7-ma, posledná, 320 diamantov.
Diamanty sa dajú zakúpiť aj v IAP, kde 500 diamantov stojí 1,99 EUR, 1 500 – 4.99 Eur
Atletics_2_nowat
Autor: PixArt Games – Derek & Nomar sro, Slovensko, Juraj Špánik CEO

Výhody:

• Ovládanie nie je únavné, na ubehnutie 100 metrov stačí približne 10 kliknutí
• Efektná 8-bit grafika
• Jednoduchosť
• Tvárou v tvár proti reálnym športovcom z celého sveta
• Oblečenie v národných farbách

Nevýhody:

• Len tri disciplíny, ďalšie sú vo fáze vývoja
• 1500 diamantov a odstránenie reklám
Kapacita: 10-15MB
Hru sťahujete tu:

 

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.