Nové rozhranie emailovej služby Outlook.com je tu pre každého.

Je to už pár týždňov, čo Microsoft sprístupnil pre niektorých používateľov inovované prostredie. Avšak nedalo sa len tak aktivovať. Teraz je to už možné a ak túto službu používate, odporúčame prejsť na nový dizajn webu. Ten okrem iného prináša aj rozšírenie niektorých funkcií.

Jednou z nich je vylepšené vyhľadávanie. Vyhľadávacie pole bude navrhovať slová na základe vašich zapísaných znakov. Nejde len o osoby, od ktorých emaily hľadáte ale aj o kľúčové slová v správach.

Zaujímavosťou je napríklad navrhovanie reštaurácií podľa toho, ako sa v nich bavíte v emailoch. Podobne to bude fungovať aj pri iných podnikoch.

Veľmi dobrou vlastnosťou je zoskupenie všetkých obrázkov na jednom mieste. Chronologické zobrazenie vám umožní nájsť obrázok z minulých konverzácií cez email. Pribudla totiž nová položka na prepnutie sa do režimu obrázkov.

Možnosť vkladania emoji a obrázkov GIF poznáme zo smartfónu a špecializovaných klávesníc. Teraz je dostupné aj vo webovom rozhraní Outlook.com. Stačí si zobraziť nový panel s ikonami a obrázkami a jednoducho ich vložiť do písanej správy.

Na to, aby ste si aktivovali nové rozhranie, použite tento link – https://outlook.live.com/mail/.

Zdroj: Microsoft

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.