Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť NVIDIA vydala nové ovládače Game Ready pre hru Marvel’s Midnight Suns.

Napríklad prinesú podporu pre nadchádzajúce rozšírenie DLSS 3 nielen do spomínanej hry Marvel’s Midnight Suns, ale aj do hier HITMAN 3 a Deliver Us Mars. Ovládače tiež prinášajú optimalizácie pre nové verzie, ktoré sa čoskoro objavia, ako napríklad Dead Space a Forspoken, ktoré obsahujú podporu DLSS už v prvý deň.

HITMAN 3 a Marvel’s Midnight Suns s DLSS 3

PC verzia hry Marvel’s Midnight Suns podporovala DLSS 2 a ray tracing odrazov, ako aj ambient occlusion hneď po vydaní minulý mesiac. Od 26. januára sa majitelia grafických kariet radu GeForce RTX 40 môžu tešiť aj na NVIDIA DLSS 3.

HITMAN 3 sa 26. januára stane titulom HITMAN World of Assassination, ktorý bude zahŕňať prístup k obsahu z prvých dvoch dielov série prostredníctvom systému Access Pass vývojárskeho štúdia IO Interactive. Súčasní majitelia hry HITMAN 3 dostanú bezplatný upgrade na všetkých platformách.

Hitman zároveň dostane aktualizáciu, ktorá bude obsahovať podporu DLSS 3. Nasleduje po pridaní systému DLSS 2 a ray tracingu do hry v máji minulého roka.

Pripravenosť na nové hry s DLSS

Ovládače Game Ready prinášajú optimalizácie, vylepšenia a niekedy spolu s aktualizáciami sprístupňujú nové funkcie v hrách V najnovších ovládačoch nájdete optimalizácie pre niekoľko očakávaných nových funkcií:

  • Dead Space, vychádza 27. januára s DLSS 2
  • Deliver Us Mars, ktorá vychádza 2. februára s DLSS 3, NVIDIA Reflex a ray tracingom.
  • Forspoken, 24. januára s DLSS 2

O ovládačoch GeForce Game Ready

Ovládače GeForce Game Ready sú vyladené v spolupráci s vývojármi a dôkladne otestované na tisícoch hardvérových konfigurácií stolných počítačov a notebookov, aby sa dosiahol maximálny výkon a spoľahlivosť.

Program ovládačov NVIDIA Game Ready bol od základu navrhnutý ako metóda na zabezpečenie čo najlepších herných zážitkov. Tento program vytvára synergiu s vývojármi hier a zaviedol pravidelnú výmenu zostavení hier a ovládačov medzi vývojármi a tímom NVIDIA pred vydaním titulov. Spolupracujú pri hľadaní optimalizácií a riešení problémov.

Ďalšie informácie nájdete v tomto článku na GeForce.comhttps://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/marvels-midnight-suns-dlss-3-game-ready-driver

Značky: