Samsung Party Audio T50 predstavuje stojanový reproduktor s perfektným zvukom a svetelnou hudbou. Je to ideálny spoločník na letné party – burácajúci zvuk a efektné osvetlenie. Samsung Party Audio využíva dvojsmerný zvuk, silu zvuku znásobí voliteľná funkcia Dynamických basov.

Hudobný výkon T50 je až 500 W, vyšší model T70 má až 1500 W. Ovládanie je možné pomocou tlačidiel na reproduktore, dodávaným diaľkovým ovládačom alebo špeciálnou aplikáciou. Takto môžete meniť ekvalizér s vopred nastavenými štýlmi (Hip-hop, Rock, Latin) a využiť sa dajú aj zvukové párty efekty ako Noise, Crush, Chorus. Podsvietenie a svetelné efekty sa dajú meniť aplikáciou. Party Audio disponuje aj funkciou Karaoke. Vtedy pripojíte mikrofón s 6,3 mm jack portu a môžete sami spievať.

Cez Bluetooth pripojenie sa dá vzájomne prepojiť až 10 reproduktorov Samsung Party audio. Bezdrôtovo môžete naraz pripojiť dva hudobné zdroje. Vrchná časť zariadenia je odolná voči striekajúcej vode. Na hornej časti je držiak pre tablet alebo smartfón, na ktorom môžete mať slová spievanej piesne.

Cena: 349 € (T70 je za 589 €)

Zapožičal: Samsung

Značky: