Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Panasonic spustila kampaň na podporu užívateľov LUMIX a ich zážitkov z fotografovania a natáčania.

Predajná kampaň s názvom „Dobrodružstvo začína“ potrvá do 30. 6. 2019. Panasonic svojim zákazníkom prostredníctvom predajcov ponúkne 5 rokov bezstarostného používania v podobe rozšírenej záruky na novo zakúpené prístroje LUMIX. Ďalej môžu zákazníci získať objektív či atraktívne príslušenstvo zadarmo a ďalšie špičkové objektívy s výraznou zľavou. Samotná cena vybraných prístrojov Lumix je tiež zvýhodnená. Celkové cenové zvýhodnenie môže dosiahnuť sumu až 2149 eur.

Predajná kampaň prebieha u partnerov afoto.cz, alza.cz, Fotolab.cz, Fotoskoda.cz, Fotovideoshop.sk, Mall.cz, Megapixel.cz, Prolaika.sk a Syntex.cz a ďalších.

Panasonic, tvorca formátu bezzrkadloviek[1], oslávil v minulom roku so systémom Lumix G 10 rokov. Tento rok vstúpil na trh Full-frame fotoaparátov s nekompromisnými modelmi LUMIX S1R a S1.

V súčasnej dobe fotoaparáty LUMIX ponúkajú to najlepšie, čo môžu tvorcovia digitálnych fotografií a videa využiť: kvalitné fotografie a video v najvyššom dostupnom rozlíšení 4K s dokonalou stabilizáciou, vysoký výkon, odolnosť, najväčšiu ponuku objektívov vrátane objektívov Leica. „Minulý rok sme oslávili desiate výročie nášho rozvinutého systému Lumix G a tento rok sme so špičkovými modelmi LUMIX S1R a S1 nekompromisne vstúpili do pokojných vôd Full-Frame fotografie, aby sme ich rozvírili a ponúkli zákazníkom skutočne vysokú kvalitu obrazu, technológie a dizajnu v tejto kategórii doposiaľ nevídanú. Pri tejto príležitosti sme tiež pripravili predajnú kampaň pre našich zákazníkov. Pevne veríme, že fotenie bez starostí s päťročnou zárukou, darček v podobe objektívu či ďalšieho príslušenstva a výrazné zľavy na ďalšie objektívy našim zákazníkom prinesú nový rozmer do ich tvorby a podporia tak ich životnú vášeň.

Nezostáva nič iné, ako dodať: foťte, filmujte, žite,“ hovorí k novej kampani Michal Novák, produktový manažér spoločnosti Panasonic.

Objektív a ďalšie príslušenstvo zadarmo

Do konca júna k vybraným modelom Lumix S a G zákazníci u vybraných predajcov získajú atraktívne príslušenstvo, ktoré im v konkrétnej situácii pomôže zachytiť realitu a nezabudnuteľnú atmosféru daného momentu. Pri kúpe rôznych fotoaparátov Lumix S a G môžu navyše získať

  • Pevný objektív 25mm (50mm pre kinofilm) s vysokou svetelnosťou F.17
  • Batériový vertikálny grip
  • XLR Mikrofónový adaptér
  • LUMIBOX – sadu praktického príslušenstva obsahujúcu SD kartu, akumulátor a tašku / puzdro na fotoaparát

Objektívy LUMIX G s výraznou zľavou

K vybraným modelom Panasonic LUMIX G môžu zákazníci pri ich zakúpení získať okamžitú zľavu na ďalšie špičkové objektívy. Pri fotoaparátoch LUMIX G ide o štyri objektívy (FSA100300, RS100400, ES50200 a ES200), ktoré môžete kúpiť so zľavou – pri zakúpení jedného z nich, rovnako ako pri zakúpení všetkých štyroch. Zákazník tak môže viac fotiť a pritom významne ušetriť.

Nový LUMIX S – s výmenou za starý fotoaparát výrazná zľava na telo aj objektívy

Pri kúpe nových fotoaparátov LUMIX S1R či S1 môžu zákazníci do konca júna získať zľavu na  nákup vybraných objektívov (R24105, R70200 a X50) – a to 200 eur na každý z nich. V prípade, že u predajcu zanechajú „vyslúžilý“ fotoaparát a vymenia tak svoje „staré železo“ za nekompromisný Full-Frame LUMIX S, získajú zľavu ďalších 200 eur na nákup tela fotoaparátu LUMIX S. Celkovo tak možno uplatniť zľavu vo výške až 600 eur na objektívy a 200 eur na telo.

 

 

 

 

 

 

 

 

5 rokov záruky = 5 rokov bez starostí pre LUMIX G

K vybraným modelom Panasonic LUMIX G majú zákazníci teraz možnosť získať 5 rokov istoty, že neprídu o jedinú fotku alebo video, ktoré získajú na svojich cestách, v práci, športe alebo inom dobrodružstve. Panasonic až do konca roka na vybraných modeloch LUMIX G ponúka ďalšie 3 roky záruky navyše.

Webové stránky pre získanie predĺženej záruky na 5 rokov bez starostí: www.lumix5y.com.

Limitované ponuky sú obmedzené časovo po dobu trvania kampane alebo do vypredania zásob.

[1] 1. CSC fotoaparát na svete bol Lumix G1