Športové slúchadlá môžu vyzerať aj inak ako tie bežné.

Panasonic RP-HS34E prináša vlastnú predstavu takýchto slúchadiel. Sú drôtové a dajú sa umiestniť za krk tak, že si oba káble k slúchadlám jemne stiahnete plastovým prvkov na kábli. Sú vhodné pre tých, ktorí nepotrebujú bezdrôtový model a hlavne chcú niečo, čo nebudú musieť neustále nabíjať.

Koncepčne vychádzajú z iného typu a sú to štupľové slúchadlá, no nezatláčate si ich do ucha. Ideálne pre tých, ktorí si neradi zasúvajú do uší in-ear silikónové návleky. Aretácia poza uši ich udrží na uchu a Panasonic tu prichádza so svojím dizajnom posuvných mušlí. Presne ako u svojich veľkých slúchadiel na hlavu. Vďaka tomu si ich môžete ešte lepšie prispôsobiť a pripevniť k uchu. Majú krytie IPX2 teda odolnosť voči padajúcej vode. Do bazéna to nie je, dažďa sa obávať nemusíte.

Ide o stereo slúchadlá bez možnosti telefonovania. Zvuk prehrávajú veľmi dobre, mali sme pri nich pocit rozšíreného sterea viac do priestoru. Ak si ich dobre uchytíte, získate dobre podané basy. Výrobca použil na 14,3 mm meniče špeciálnu konštrukciu práve na zosilnenie nízkych tónov. Sú schopné prehrať frekvenčné pásmo v rozsahu 10 ÷ 25 000 kHz. Ich cena vás prekvapí. Ak vám tento typ sedí na ušiach, odporúčame ich kúpu.

Cena: 9,90 EUR
Zapožičal: Panasonic

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.