Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Panasonic pripravil pre milovníkov skvelých fotografií a výnimočného videa atraktívnu jesennú ponuku. Pri kúpe vybraných modelov z radu Lumix S a Lumix G alebo objektívov Leica môžu ušetriť viac ako 1 000 eur.  Kombináciu zliav na produkty a hodnotných darčekov pre viac zážitkov z fotenia a natáčania možno získať do konca novembra u vybraných obchodných partnerov. U Lumix prístrojov zároveň prebieha akcia na záruku 5 rokov bezstarostného používania.

S blížiacimi sa vianočnými sviatkami pripravil Panasonic predajnú akciu na vybrané modely Lumix G a Lumix S. Tie doplnil atraktívnym príslušenstvom pre ešte lepšie zachytenie atmosféry daného momentu. Spoločne s päťročnou zárukou bezstarostného používania môžete seba alebo svojich blízkych potešiť skvelým vianočným darčekom za výnimočnú cenu. Súčasťou predajné akcie sú aj vybrané modely objektívov Leica.

„Naším prianím je umožniť všetkým fotografom a kameramanom, či už tým amatérskym či profesionálnym, čo najlepší zážitok pri ich dobrodružných výpravách za originálnymi zábermi. Chceme im ponúknuť viac možností, ako rozmanitosť sveta okolo seba zachytiť a preto prichádzame s niečím navyše, skvelým príslušenstvom a nadštandardným päťročným servisom zadarmo,“ hovorí Michal Novák, produktový manažér spoločnosti Panasonic.

K legendárnym hybridným modelom Lumix GH5 (všetky varianty) získa zákazník zadarmo „sadu snov“, tj. špičkový Gimbal stabilizátor DJI Ronin RC a originálny foto batoh s obsahom 18 litrov, v celkovej hodnote 728 eur.

K Full Frame modelu Lumix S1 si zákazník odnesie softvérový kľúč pre aktiváciu V-Log 14+ a ďalších pokročilých funkcií profesionálneho záznamu videa, k iným modelom potom praktický grip s batériou. K ďalším modelom zákazník získa kvalitný svetelný portrétový objektív s pevným ohniskom H-H025 v hodnote 199 eur.Celkovo si tak odnesie darčeky v hodnote viac ako 720 eur.

Súčasne je k špičkovým objektívom Leica ponúkaná zľava 100 až 300 eur.

„Našim produktom veríme natoľko, že sa nebojíme ponúknuť zákazníkom nadštandardnú záruku 5 rokov a istotu, že po celú túto dobu nebudú musieť riešiť nič iné, než obstaranie toho správneho záberu,“ uzatvára Novák.

Požiadavku na päťročný bezstarostný servis môžu zákazníci uplatniť na webových stránkach https://5y.lumix5y.com/

Jesenná akcia prebieha u týchto predajcov:

·         AVDigital
·         FotoVideoShop
·         eD‘ systém Slovakia
·         FaxCopy Pro
·         Nay
·         PRO.Laika
·         Fast Plus

 

Značky: