Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zúčastnite sa webinárov zameraných na natáčanie videa so Sennheiser a Panasonic LUMIX.

Sennheiser Sound Academy a Panasonic LUMIX Academy spúšťajú sériu webinárov, ktoré poradia, ako vytvoriť vynikajúce videá. Séria zdarma prístupných webinárov  s témou „Ako dostať vaše videá na profesionálnu úroveň“ odštartuje 21. júna 2019. Počas živého prenosu webinára budú môcť diváci klásť profesionálnym videotvorcom svoje otázky.

Webinár v spolupráci Sennheiser a Panasonic LUMIX ponúkne kombináciu teoretických aj praktických rád a postrehov tak pre natáčanie videa, ako aj pre dôležitý záznam zvuku pri jeho tvorbe. Vysvetlené budú najčastejšie scenáre videa – video blog, mobilná žurnalistika alebo dokumentárna tvorba. Profesionáli poradia účastníkom webinára osvedčené postupy pre voľbu vhodnej techniky, jej nastavenie, natáčanie aj záverečné spracovanie do výsledného videa.

Sennheiser Sound Academy v spolupráci s Panasonic LUMIX Academy spúšťaživé vysielania série webinárov na tému tvorby výnimočného audiovizuálneho obsahu.

Celý online kurz organizovaný odborníkmi zo Sennheiser Sound Academy a Panasonic LUMIX Academy je dostupný zdarma a bol vytvorený na základe úspešného a overeného programu workshopov. Živé webové semináre tiež prvýkrát sprístupnia tieto základné kurzy celej online verejnosti, aby si ich mohli videotvorcovia vychutnať kdekoľvek a kedykoľvek prostredníctvom YouTube kanála spoločnosti Sennheiser.Webináre sú ideálnym formátom plným praktických rád pre všetky typy divákov od úplných začiatočníkov až po tých, ktorí chcú ďalej rozvíjať svoje zručnosti a posunúť svoje videá na ešte vyššiu úroveň.

Pre priame zapojenie do webinárov je nutná registrácia na adrese www.sennheiser.com/webinars

Registrácia na každý zo živých webinárov bude otvorená v priebehu troch týždňov pred dátumom vysielania jednotlivých dielov:

Webinár 1 – 21. júna 2019

  • Úvod – Ako vylepšiť svoje video na profesionálnu úroveň pomocou dobrého zvuku
  • (Základy záznamu zvuku, práca s mikrofónom, úloha zvuku vo vzťahu k obrazu)

Webinár 2 – 6. septembra 2019

  • Cieľová skupina: MoJo – Mobilná žurnalistika
  • Tipy a triky – Výber vhodnej kamery (fotoaparátu), nastavenie, tipy a triky pri robení hrubého materiálu a audia

Webinár 3 – 11. októbra 2019

  • Cieľová skupina: Videoblogeri
  • Tipy a triky – Výber vhodnej kamery (fotoaparátu), nastavenie, tipy a triky pri robení audia, práca so svetlom, rámovanie (kompozícia)

Webinár 4 – 1. novembra 2019

  • Cieľová skupina: Dokument/Film
  • Tipy a triky – Výbava (vrátane použitia viacerých kamier), natáčanie v teréne, tipy a triky pre zhotovovanie audia

Webinár 5 – 6. decembra 2019

  • Pohlcujúci zvuk vo video obsahu
  • Portfólio produktov Ambea od Sennheiser a ako s nimi pracovať pri vytváraní videí

Sennheiser Sound Academy a Panasonic LUMIX Academy sa tešia, že vás na ceste za vylepšením vášho audia aj videa posunú opäť o krok vpred.

Značky: