Celovečerný film bude realitou.

Podľa portálu BGR to potvrdil tvorca seriálu Peaky Blindesr, Steven Knight. Po šiestich sezónach gangstra Tommyho Shelbyho pribudne film. V hlavnej úlohe opäť Cillian Murphy, ktorého ste mohli vidieť vo filme Oppenheimer. Dátum premiéry nebol oznámený. Šiesta sezóna seriálu vyšla v roku 2022 a tak sa fanúšikovia potešia aj tejto správy, hoci zatiaľ je ešte len málo dostupných informácií.

Výkonná producentka seriálu, Caryn Mandabach, hovorí, že sa film nebude odohrávať v tom istom období. Aj teraz preskočia niekoľko rokov a chcú urobiť film oddelený od seriálu. Je teda celkom možné, že bude zachytávať nezávislú dejovú líniu a nebude nadväzovať na seriálové epizódy. Napríklad fingovanú smrť hlavného protagonistu.

Vzhľadom na doteraz minimum informácií, čo je vidieť aj na IMDb.com, uvidíme, ako sa film vysporiada s ďalšími postavami. Nielen mužské úlohy ale aj odvážne a drsné ženy patria k Peaky Blinders – Polly, Ada a Lizzie. Zabudnúť nesmieme ani na Toma Hardyho, ktorý stvárnil postavu Alfieho Solomonsa. Išlo o úhlavného nepriateľa hlavného hrdinu. Premiéru predpokladáme najskôr v roku 2025.

peaky blinders filmZdroj: IMDb

Zdroj: BGR

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.