Všetky vernostné karty v elektronickej forme na jednom mieste v praktickej aplikácii sú od dnešného dňa realitou pre všetkých zákazníkov Orangeu.

Orange plní svoj sľub a prináša ďalšiu praktickú službu, ktorá uľahčí život zákazníkom – digitálne vernostné karty. Vďaka nej môžu mať zákazníci Orangeu všetky svoje vernostné karty vždy po ruke a prehľadne uložené na jednom mieste vo svojom mobile.

Orange_vyhody_nowat

 

Avizovanú digitalizáciu vernostných kariet v aplikácii Orange výhody operátor odštartoval dnes. Je dlhoočakávaným riešením pre všetkých zákazníkov, ktorí chcú mať svoje vernostné karty vždy po ruke a na jednom mieste. Rýchle, jednoduché a prehľadné používanie prináša sekcia Karty v nedávno predstavenej aplikácii Orange výhody. Vďaka nej sa už nestane, že zákazník príde o svoje lojalitné body a výhody len preto, že v obchode nevedel nájsť tú správnu vernostnú kartu alebo ju práve nemal pri sebe.

Zákazníci Orangeu si môžu všetky svoje vernostné karty naskenovať a uložiť priamo do aplikácie. Vďaka tomu môžu odbremeniť svoje peňaženky od plastových kariet a mať ich vždy so sebou vo svojom mobile. Automaticky tu nájdu aj elektronickú vernostnú Orange kartu, ktorú tak môžu začať využívať okamžite. Orange karta je vďaka Orange výhodám dostupná aj všetkým zákazníkom s predplatenou kartou.

„Našim zákazníkom chceme maximálne zjednodušiť využívanie všetkých lojalitných benefitov u nás aj u našich partnerov. Nekonečný problém s hľadaním kariet sme preto vyriešili ich zhromaždením do jednej praktickej aplikácie, ktorú budú mať zákazníci vždy pri sebe. Stačí, ak sa pri pokladni preukážu vybranou kartou v mobile,“ vysvetľuje Zuzana Nemečková, riaditeľka obchodného úseku spoločnosti Orange Slovensko.  

Aplikácia Orange výhody je nový prístup Orangeu k odmeňovaniu zákazníkov. Ten spája možnosti smartfónov s bohatou ponukou benefitov Orangeu. Tie sú prehľadne sústredené na jednom mieste v  piatich kategóriách, aby ich zákazníci Orangeu mali vždy po ruke: zľavy na nákupy a zážitky u partnerov, personalizované telekomunikačné výhody od Orangeu, digitalizované vernostné karty a letáky a k tomu prekvapenia pre zákazníkov pri rôznych príležitostiach.

Aplikácia Orange výhody je dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android aj iOS a tiež ako webová stránka www.orangevyhody.sk.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.