Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Skutočný kráľ sa vždy podelí, či už je to dobrá hostina, alebo kráľovské pivo.

Toto posolstvo v sebe nesie kampaň pivnej značky Krušovice, ktorá spúšťa začiatkom apríla kráľovskú spotrebiteľskú súťaž. V rámci nej rozdá atraktívne finančné výhry, ale aj hodnotné ceny ako pobyt v kaštieli v Oponiciach alebo kráľovskú večeru. Hlavnou cenou bude finančná odmena vo výške 25 000 eur. Súťaž bude trvať do 11. júna.

V poslednej kampani predstavila značka Krušovice svoj nový manifest, v ktorom hovorí o tom, ako sa mení osobnosť značky a jej spotrebitelia rastú a zrejú spolu s ňou. Hlavnou myšlienkou kampane je, že „skutočný kráľ je ten, čo vie nielen brať, ale najmä dávať.“ Hovorí o zmene postoja z „ja“ na „my“ a prízvukuje, že život chutí lepšie, keď si vzájomne pomáhame.

„Každý malý skutok, ktorý spravíme pre toho druhého sa počíta. Vďaka tomu vytvárame naše kráľovstvo lepšie, silnejšie a stabilnejšie. Boli by sme radi, ak si budú výhercovia vedieť toto posolstvo osvojiť a aplikovať do svojho života, nech už je ich predstava o kráľovstve akákoľvek, lebo človeka nerobí kráľom to, ako vyzerá, ale to, aký je vo vnútri,“ vyjadrila sa brand manažérka značky Krušovice Lenka Dvorská a zároveň dodala: „Našim cieľom je, aby výhercovia zdieľali svoju radosť z kráľovskej výhry s blízkymi.“

Kráľovská odmena bude štedrá

Súťažiť sa bude dať o hlavnú kráľovskú odmenu vo výške 25 000 eur, 10 x pobyt   v kaštieli v Oponiciach, 20 x kráľovskú večeru v hodnote 280 eur a každý deň môžu súťažiaci vyhrať okamžitú výhru 100 eur. Nepôjde teda len o materiálne darčeky, ale o zážitky, ktoré môžu výhercovia zažiť spolu s rodinou a priateľmi.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa môže zapojiť každý spotrebiteľ nad 18 rokov kúpou piva Krušovice v špeciálnom súťažnom obale s označením „KRÁĽOVSKÁ SÚŤAŽ“ alebo kúpou dvoch čapovaných pív Krušovice vo vybraných prevádzkach. Získa tak unikátny kód, ktorýje potrebné registrovať SMSkou, alebo zadať prostredníctvom webstránky www.sutaz.krusovice.sk. Nákupom balených produktov Krušovice 12% má šancu vyhrať až trikrát väčšiu. Hrá sa o dennú výhru a týždenné výhry. Po skončení súťaže bude vyžrebovaný zo všetkých unikátnych kódov výherca HLAVNEJ VÝHRY, ktorou je suma 25 000 eur. Viac informácii o súťaži nájdete na sutaz.krusovice.sk.

Značky: