Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Inteligentné televízory s dokonalým obrazom, priestorovým zvukom a rýchlou platformou VIDAA vás prenesú ďaleko za súčasnú programovú ponuku v bežnom vysielacom čase.

Vďaka inteligentným funkciám môžete kedykoľvek a kdekoľvek získať prístup doslova k akémukoľvek žánru vysielania cez internet. Skvelé je, že k vybraným televízorom Hisense získate originálny balíček Hisense HBO s televíznymi službami Antik TV a filmovými kanálmi HBO vrátane HBO MAX na šesť mesiacov zadarmo. Túto skvelú kombináciu športových prenosov, filmov a seriálov ponúka na celom trhu iba Hisense. Čakajú na vás stovky hodín najväčších filmových trhákov pre deti aj dospelých, kultových seriálov, hudby, dokumentov a športových prenosov v češtine, slovenčine a ďalších jazykoch. Navyše kdekoľvek a v čase, ktorý vám vyhovuje. Darček v hodnote viac ako 128 EUR určite poteší.

Až do polovice januára dostanete k vybraným televízorom Hisense naozaj mimoriadny darček. Získate špeciálny balíček Antik TV s HBO mini a HBO MAX, a to na šesť mesiacov zadarmo. Získate tak prístup k viac ako 200 obľúbeným staniciam a reláciám vrátane tých na filmových kanáloch HBO v HD kvalite a ušetríte 128 EUR. Všetko budete môcť sledovať až na siedmich zariadeniach s prístupom na internet – na dvoch smart televízoroch Hisense a piatich mobilných telefónoch alebo tabletoch. Tento originálny balíček ponúka na celom trhu iba spoločnosť Hisense.

„Originálny HBO balíček Hisense obsahuje najobsiahlejší platený balíček televízie Antik TV a sprístupní aj kultovú a oceňovanú tvorbu filmových kanálov HBO vrátane HBO MAX. Tento exkluzívny balíček získajú naši zákazníci pri kúpe ktoréhokoľvek zo širokej ponuky vybraných televízorov Hisense do 15. januára 2024 na Slovensku a v Českej republike na šesť mesiacov zadarmo. Ide o milý darček, ktorý je spolu s technológiami televízorov Hisense zárukou mimoriadne silných audiovizuálnych zážitkov. Aplikácia Antik TV je už predinštalovaná na televízoroch Hisense s operačným systémom VIDAA U4/U5, VIDAA U6 a najnovšou verziou VIDAA U7,“ hovorí Markéta Haraldsson, brand manažérka Hisense.

Poriadna porcia kultovej a oceňovanej zábavy: 
Televízory Hisense s balíčkom Hisense HBO na pol roka zadarmoZdroj: Hisense

Ponuka Antik TV v súčasnosti zahŕňa 188 českých a slovenských staníc, programového sprievodcu na 14 dní, prístup do archívov a v prípade niektorých staníc aj k pôvodnej tvorbe skôr, ako ju ostatní diváci uvidia v bežnom vysielaní.

Tým najväčším lákadlom sú však kanály HBO a najmä prémiový HBO MAX – epická streamovacia platforma, kde nájdete veľa najväčších trhákov, kultové seriály a obľúbené rozprávky z produkcie Warner Bros, HBO, DC a Cartoon Network a mnoho ďalších. To všetko môžete sledovať kedykoľvek a kdekoľvek, dokonca aj na miestach bez príjmu bežných českých alebo slovenských programov pomocou antény.

Ak hľadáte malú radu pri výbere vhodného televízora, vyberte si inteligentný televízor so skvelým obrazom a zvukom a rýchlym operačným systémom VIDAA U7. Zážitok bude taký pohlcujúci, že ľahko zabudnete, že ste v obývačke, a stanete sa súčasťou diania. A aby ste pri výbere nešliapli vedľa, je dobré vyberať si televízory s nezávislým odborným ocenením EISA.

Prestížne ocenenie EISA 2023 – 2024 získali hneď dve tohtoročné novinky technologickej spoločnosti Hisense v kategórii Mini-LED televízorov: prémiový Hisense U8KQ s precíznym obrazom s bohatými, realistickými farbami, úchvatnými detailmi, úžasnou hĺbkou a kontrastom. A tiež priestorovým zvukom zo zabudovaného audio systému typu 2.1.2 s podporou Dolby Atmos. Skvelo vybavený je aj ďalší ocenený televízor Hisense U7KQ, ktorý je vstupnou bránou do sveta nových 120 Hz Mini-LED televízorov Hisense; disponuje tiež profesionálnym herným režimom, ako aj športovým režimom. Nie náhodou bol vybraný ako oficiálny televízor nadchádzajúceho futbalového šampionátu EURO 2024, ktorý Hisense sponzoruje.

Viac informácií: https://sk.hisense.com/, global.hisense.com