Najnovšia generácia herného smartfónu od Asusu bude predstavená 22. júla.

Pri modeli ROG Phone 3 sa očakáva, že bude pokračovať v tradícii predchodcov a opäť ponúkne najvýkonnejší hardvér v kategórii herných telefónov. Telefón sa začal objavovať s aktualizovanou verziou čipsetu Snapdragon 865 a teraz dokonca video upútavka z oficiálneho účtu Asus ROG potvrdzuje prítomnosť modelu Snapdragon 865+.

Asus ROG Phone 2

Asus ROG Phone 2, Zdroj: TrustedReviews

Podobne ako v minulom roku Snapdragon 855+, aj model 865+ sa má stať pretaktovanou verziou modelu Snapdragon 865. Očakáva sa, že čipová sada bude uvedená na trh s vysoko výkonným jadrom Kryo 585 Prime s taktom až 3,09 GHz, pričom ďalšie tri jadrá Kryo 585 Gold budú taktované na 2,42 GHz a zostávajúce štyri jadrá Kryo 585 Silver budú pracovať na frekvencii 1,8 GHz.

Už minulý mesiac sme spoznali základné parametre ROG Phone 3 a spoznali sme sa aj dizajn tohto herného smartfónu. Herná novinky by tak mala byť vybavená 6,59-palcovým OLED displejom s obnovovacou frekvenciou 144 Hz a rozlíšením FullHD+. Hlavný fotoaparát by mal dosahovať rozlíšenie 64 Mpx. Ten bude doplnený 13 Mpx fotoaparátom. Nemenej zaujímavou je aj kapacita batéria, ktorá bude až 5 800 mAh s podporou rýchleho nabíjania s výkonom 30 W.

Zdroj: SparrowsNews

Prečítajte si aj:

Xiaomi Mi Band 5: S očakávanými vylepšeniami (RECENZIA)

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.