Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ČSOB mení svoje elektronické bankovníctvo. Od 8. januára 2020 vypne službu InternetBanking24, ktorú v plnej miere nahradí modernejšia zóna internetového bankovníctva Moja ČSOB. Klienti v nej nájdu na jednom mieste všetko potrebné pre čo najjednoduchšiu správu financií. Navyše, v zóne Moja ČSOB si môžu klienti jednoducho a online vybaviť viaceré produkty, vrátane hypotéky a sporenia.

Internetové bankovníctvo aktuálne využíva asi 100.000 retailových klientov ČSOB, pričom novú zónu Moja ČSOB si už vyskúšalo 83% z nich. Do 7. januára 2020 môžu klienti ešte využívať obidva systémy súčasne – InternetBanking24 aj Moja ČSOB. Po tomto termíne sa už Moja ČSOB stane jediným internetbankingom ČSOB pre retailových klientov.

Klientov postupne, už niekoľko mesiacov motivujeme, aby naplno využívali zónu Moja ČSOB, postupne sa oboznamovali so všetkými jej funkciami a poskytovali nám cennú spätnú väzbu. Klienti sa do zóny Moja ČSOB môžu prihlásiť s rovnakými údajmi, s ktorými sa zvykli prihlasovať do pôvodného internet bankingu. Svoje identifikačné číslo si nájdu jednoducho aj v mobilnej aplikácii ČSOB SmartBanking, v sekcii Môj profil.

Klientska zóna Moja ČSOB ponúka lepšiu užívateľsku skúsenosť, moderný dizajn optimalizovaný pre obrazovku počítača alebo tabletu, aj viac intuitívnosti. Vďaka technologickej vyspelosti celej platformy bude Moja ČSOB naďalej dynamicky aktualizovaná a doplnená funkciami, a to aj na základe podnetov klientov.

Vďaka Moja ČSOB si klienti vybavia online aj:

  • Hypotekárny úver
  • Spotrebný úver
  • Kreditná karta
  • Povolené prečerpanie na účte
  • Bežný účet
  • Sporenie

Porovnanie prostredia internetového bankovníctva Internetbanking24 a Moja ČSOB:

Prehľad účtov v pôvodnom internetbankingu

Prehľad účtov v pôvodnom internetbankingu

Prehľad účtov v novom internetbankingu Moja ČSOB

 

Značky: