Modelový rad K20 bol predstavený koncom mája.

Prvá skutočná vlajková loď podznačky Xiaomi bola pôvodne predstavená v červenej a modrej farbe, pričom limitovaná verzia Avengers sa na konferencii počas predstavenia takmer nespomínala. Práve táto tretia verzia sa na svoj príchod do predaja ešte stále iba pripravuje a práve teraz sa k nám dostávajú prvé fotografie, ktoré odhaľujú jedinečný dizajn, ktorý si spoločnosť pre nás pripravila.

Podznačka Xiaomi odviedla na dizajne tejto limitovanej edície vskutku dobrú prácu. Redmi K20 Pro s 3D dizajnom zadnej steny vyzerá naozaj pekne a podobné úpravy s použitím prispôsobenej témy očakávame aj v rámci UI. Celý názov názov tejto verzie smartfónu je Redmi K20 Pro Avengers Edition a zatiaľ čo kombinácia pamäte a cenovka majú byť ešte iba odhalené, už teraz poznáme aj niektoré detaily predajného balenia.

Aj keď smartfón je už sám o sebe veľmi pekný, tak v balení sa bude nachádzať elegantný modrý ochranný kryt s logom Avengers s farebnými akcentami, ktoré budú práve filmovú sériu Avengers pripomínať. Predpokladáme že tento ochranný kryt bude naozaj pekný, ale skôr by sme privítali nejaký ten priehľadný, aby jedinečný dizajn Redmi K20 Pro Avengers Edition zostal viditeľný. Však prečo ho skrývať?

Doteraz sa obom modelom Redmi K20 – klasickému a modelu Pro, v Číne veľmi dobre darí. Za prvý mesiac od spustenia predaja sa predalo už viac ako 1 milión kusov.

Zdroj: Xiaomishka

Prečítajte si aj:

Recenzia Xiaomi Redmi Note 7: Cenovo atraktívna klasika

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.