Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Samsung na akcii Life Unstoppable posunul zábavy na ďalší stupeň. Pri prechádzke „domom plným prekvapení“ ožili počas webovej prezentácie produkty Samsung tak, ako nikdy predtým…

Naše domovy sa pre nás počas uplynulých 18 mesiacov stali počas pandémie všetkým – slúžili ako školy, kancelárie, telocvične i miesta na zábavu. A pretože sme v nich strávili množstvo času, možno sme si na ne až príliš zvykli a teraz potrebujeme nové impulzy. Akcia Life Unstoppable má slúžiť ako inšpirácia a zoznámenie sa s produktmi.

Cieľom bolo predstaviť moderne vbavenú domácnosť. Jej členovia nás previedli ekosystémom tvoreným Samsung prístrojmi.

Kuchyňa v Dome plnom prekvapeníZdroj: Samsung
Kuchyňa v Dome plnom prekvapení

„Dom plný prekvapení“ je prvým krátkym filmom tohto typu a Samsung v ňom predstavuje modernú technológiu. Kamera vedie divákov postupne šiestimi rôznymi miestnosťami v dome a interaktívne ceduľky pritom upozorňujú na úplne nové prepojené systémy a zariadenia, vďaka ktorým sa zdanlivo nudná domácnosť opäť mení na zábavné ihrisko. Vidíme tu skladacie a ohybné mobilné zariadenia, obrie televízne obrazovky alebo na pohľad bežné domáce spotrebiče, ktoré však aj z nezáživnej každodennej činnosti dokážu urobiť jedinečnú zábavu.Vo videofilme si inovatívne produkty a služby Samsung užíva pozoruhodná a excentrická rodinka Nezastaviteľných: otec – milovník fitness, mamička rockerka, syn Archie – kúzelník, dcéra Evie ako kuchárska celebrita a babička, bývalá hviezda zápasov vo voľnom štýle.

Celý film tvoria nasledovné epizódy, v ktorých „hrajú“ jednotlivé prístroje.

Vesmírne preteky

Chladničky Bespoke predstavuje ambiciózna kuchárka Evie , ktorá vybehne z miestnosti a jej brat kúzelník zázračne k pôvodnej chladničke pripojí ďalší modul.

Záhadný prípad torty s polevou

Evie pečie tortu s polevou a v celej kuchyni je z toho hotová apokalypsa. Poradí si s ňou vysávač Samsung Jet?

Pozor, akcia!

Lifestylový projektor The Premiere a soundbar Q800 prenesú celú rodinu kozmickou rýchlosťou priamo do akcie, teda na celovečerný filmový maratón.

Otec vojvoda

Herný monitor Samsung Odyssey G75NA sa v podaní otecka mení v obávanú zbraň otec na zakrivenom paneli udatne vedie svoj tím k víťazstvu, a čo si zaumieni, to sa mu podarí.

Hudba nadovšetko

Mamička sa zase až po uši ponára do svojej milovanej hudby na tanečnej párty, ktorej hlavnými postavami sú televízia Neo QLED, The Frame a The Serif, prípadne soundbar Q950. Kto by chcel ale tancovať sám? Žiaden problém, mamička si na akciu pozve kamarátov, bez problémov jej to umožní Google Duo na telefóne Galaxy Z Flip3.

Rocková hviezda

Vďaka osviežovaču oblečenia Bespoke AirDresser si mama-rockerka môže osviežiť svoju obľúbenú bundu pomocou pary z trysky a hneď je pripravená na špeciálnu návštevu, na ktorú sa večer chystá.

Druhý diel seriálu Life Unstoppable súčasne baví aj informuje, výsledkom je zaujímavý digitálny zážitok s využitím najmodernejších hollywoodskych aj rýdzo digitálnych technológií. Interaktívne prvky umožňujú divákom sa zapojiť v reálnom čase do deja.

So svojráznou rodinkou Nezastaviteľných aj najnovším ekosystémom od Samsung sa môžete stretnúť v „dome plnom prekvapení“ na tejto adrese.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.