Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR X7 má výkonnú batériu, ktorá vydrží celodennú záťaž pre ešte príjemnejší používateľský zážitok za skvelú akčnú cenu

Po oddelení od spoločnosti Huawei prichádza značka HONOR s ďalším rozšírením portfólia. HONOR X7 je šikovný mobilný telefón s veľkokapacitnou 5000mAh batériou, kvalitným displejom a ďalšími inovatívnymi vychytávkami za viac ako skvelú cenu! Poháňa ho super výkonný čip Qualcomm Snapdragon 680, ktorý zaručuje vysoký výkon a maximálnu produktivitu. HONOR X7 beží na systéme Android 11 a je dodávaný s predinštalovanými Google službami. Od dnešného dňa je telefón dostupný za super akčnú cenu 179 eur.

5000 mAh batéria s 22,5W rýchlonabíjaním HONOR Supercharge

HONOR X7 sa spolieha na 5000 mAh batériu, ktorá zaručuje veľmi dlhú výdrž. Telefón tak dokáže na jedno nabitie prehrávať až 20 hodín streamovaných videí alebo až 49 hodín telefonovania. Vďaka výnimočnej výdrži batérie umožňuje telefón bezproblémovú celodennú prevádzku bez potreby nabíjania.

Okrem toho novinka ponúka 22,5W technológiu rýchleho nabíjania HONOR SuperCharge, ktorá umožňuje telefónu prehrávať online videá až tri hodiny len po 10 minútach nabíjania. Táto jedinečná technológia tak umožňuje používateľom na cestách nabíjať telefón mimoriadne rýchlo.

Pohlcujúci 6,74-palcový displej FullView a pohodlné držanie

HONOR X7 má telo zakrivené pod uhlom 47° a tenký profil len 8,62 mm, takže sa pohodlne drží v dlani. Prednej strane telefónu dominuje 6,74-palcový HONOR FullView LCD displej, ktorý dokáže zobraziť 16,7 milióna farieb, a ponúka preto verný a pohlcujúci obraz pri sledovaní obľúbených filmov, prezeraní fotografií alebo hraní hier.

Displej smartfónu HONOR X7 má obnovovaciu frekvenciu až 90 Hz, čo zlepšuje kvalitu a plynulosť obrazu a eliminuje zasekávanie pri prehliadaní webu alebo hraní hier.

Zobrazovací panel modelu HONOR X7 ponúka aj pokročilé funkcie na ochranu zraku vrátane certifikácie TÜV Rheinland Low Blue Light, režimu eBook a tmavého režimu. Vďaka tomu je čítanie a sledovanie pohodlnejšie, najmä pri slabom osvetlení alebo v tmavom prostredí.

Výkon zabezpečuje procesor Snapdragon 680 a pamäť HONOR RAM Turbo

HONOR X7 je vybavený výkonnou mobilnou platformou Qualcomm Snapdragon 680, ktorá obsahuje osemjadrový procesor vyrobený pokročilou 6nm technológiou. Vďaka tomu má čip nielen skvelý výkon, ale šetrí aj batériu.

Procesor je navrhnutý na multimediálne použitie a v porovnaní so svojím predchodcom zvyšuje výkon CPU o 25 % a výkon GPU o 10 %, čo zaručuje vysoký výkon pri dlhých hodinách prehrávania hudby a videa. HONOR X7 prináša o 12 % nižšiu spotrebu energie počas celodennej prevádzky a spoľahlivý výkon.

HONOR X7 je tiež vybavený technológiou HONOR RAM Turbo (4 GB + 2 GB), čo je riešenie vyvinuté spoločnosťou HONOR, ktoré presúva malú časť pamäte flash do pamäte RAM. Táto technológia zvyšuje pamäť RAM komprimovaním aplikácií na pozadí a zabraňuje ich ukončovaniu pri prepínaní aplikácií. Používatelia tak môžu prijať videohovor alebo napísať správu a všetky spustené aplikácie budú stále bežať na pozadí.

Prémiové funkcie kamery a vylepšená tvorba videí počas vlogovania

Na zachytenie momentiek využíva HONOR X7 robustnú zostavu štyroch fotoaparátov, ktorá pozostáva zo 48Mpx hlavného fotoaparátu Ultra-Clear, 5Mpx širokouhlého fotoaparátu, 2Mpx makro fotoaparátu a 2Mpx fotoaparátu s hĺbkou ostrosti. Takže môžete robiť krásne fotografie naozaj kedykoľvek a kdekoľvek so zachovaním všetkých detailov.

Fotoaparát HONOR X7 je ideálny pre začínajúcich fotografov a kreatívcov, ktorí chcú zachytiť svoje zážitky, pretože podporuje nahrávanie videa v rozlíšení 1080P s rozlíšením 1920*1080 pixelov. Hlavný fotoaparát s rozlíšením 48 Mpx je vybavený inteligentným algoritmom syntézy viacerých snímok, ktorý zobrazuje jasné detaily na fotografiách aj v prostredí so slabým osvetlením. Širokouhlý 5Mpx fotoaparát s clonou f/2,2 umožňuje jednoducho a pohodlne zachytiť väčšie skupiny ľudí alebo krajinu na jeden záber. 2Mpx makro fotoaparát sa používa na zachytenie malých detailov, zatiaľ čo 2Mpx bokeh snímač poskytuje vizuálne podmanivé portréty a dáva vyniknúť fotografovanému objektu.

Ceny a dostupnosť

HONOR X7 je od dnes k dispozícii v elegantnej farbe Midnight Black a krásnom dizajnovom prevedení Titanium Silver. Navyše si ho môžete práve teraz kúpiť u všetkých slovenských predajcov za super akčnú štartovaciu cenu 179 eur!

Viac informácií nájdete na oficiálnej webovej stránke HONOR: www.hihonor.com/sk

Značky: