Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tento mesiac spoločnosť Motorola predstavuje Moto Unplugged, nový inovatívny softvérový zážitok, ktorý pomáha spotrebiteľom dosiahnuť lepšiu rovnováhu medzi ich technológiami a svetom okolo nich odstránením rušivých vplyvov.

Vďaka smartfónom sú ľudia v spojení so všetkým dôležitým, ale niekedy potrebujú vypnúť a odstrániť rozptýlenie. V posledných rokoch spoločnosť Motorola zaznamenala nárast najmä mladších spotrebiteľov, ktorí sa chcú odpojiť a vytvoriť si lepší vzťah so svojimi telefónmi, aby boli viac v prítomnosti.

V reakcii na to Motorola predstavuje nový softvérový zážitok, Moto Unplugged, ktorý je navrhnutý tak, aby pomohol spotrebiteľom oddýchnuť si od rušivých vplyvov ich telefónov. Moto Unplugged umožňuje ľuďom urobiť krok späť a zosúladiť svoje mobilné zážitky s ich myslením tým, že si môžu vybrať, kedy a ako sa chcú odpojiť.

Moto Unplugged ponúka možnosť vstúpiť do špeciálneho režimu, ktorý umožňuje každému používateľovi prispôsobiť si čas prestávky podľa svojich individuálnych potrieb. Používateľ si môže vybrať povolené aplikácie a upozornenia alebo aj vyžadovať heslo na ukončenie svojej relácie. Keď sú používatelia pripravení na odpojenie, môžu si vybrať časový rámec a začať digitálnu prestávku.

Aby sa používatelia vyhli rozptýleniu počas pracovnej doby, Moto Unplugged im poskytne možnosť pristupovať iba k e-mailom alebo Microsoft Teams bez toho, aby museli počas nastaveného časového rámca vidieť inú aplikáciu. Okrem toho pre tých, ktorí sa chcú odpojiť na nejaký osobný čas, môžu používatelia obmedziť, ktoré sociálne médiá a aplikácie na odosielanie správ sú prístupné a ktoré sú dočasne zablokované, aby si mohli užiť prestávku na akokoľvek dlho chcú.

Používatelia môžu nájsť rovnováhu medzi tým, že sú viac v prítomnosti, bez toho, aby sa úplne odpojili s Moto Unplugged, čo pomáha ľuďom relaxovať a mať pod kontrolou svoju spotrebu. To znamená viac kvalitného času s priateľmi a rodinou, viac času sústrediť sa na prácu, na ktorej teraz záleží, a väčšiu rovnováhu v každodennom živote používateľov.

Moto UnpluggedZdroj: Motorola
Moto Unplugged

Moto Unplugged je už k dispozícii na motorola razr 40 ultra. V budúcnosti sa dostane aj na ďalšie zariadenia.

Značky: