Ak radi počúvate hudbu a nevyhovuje vám zrovna prehrávač, ktorý máte predinštalovaný vo svojom smartfóne, prinášame vám výber troch hudobných prehrávačov, ktoré by sa vám mohli páčiť.

BlackPlayer logo_vyd2016_5_nowat

BlackPlayer

Ak hľadáte hudobný prehrávač, ktorý ponúka veľké množstvo funkcií, tak BlackPlayer je určený práve vám. Môžete si podľa seba prispôsobiť a upraviť čokoľvek vám zíde na um. Farebné schémy, nastavenie audia v podobe ekvalizéra a zvukových efektov vrátane zosilňovača, typy písma, sťahovanie obrázkov albumov a interpretov, samozrejme nechýba ani triedenie skladieb do playlistov. Tvorcovia BlackPlayer-u, sem ale zakomponovali aj niečo, čo nemá minimálne žiadny iný prehrávač v tomto výbere.

Po kliknutí na meno interpreta sa vám ukáže aj kolónka „Bio“, do ktorej sa automaticky pri pripojení na internet uložia základné fakty o danom interpretovi. Niektorí z vás čakali možno niečo trochu špeciálnejšie, no ak patríte k priaznivcom hudby, určite nie je zbytočné rozšíriť si obzor o pár informácií navyše.

Sitahnite si BlackPlayer>>

Pi Music Player logo_vyd2016_5_nowat

Pi Music Player

Ak sa vám zdal BlackPlayer príliš zložitý a hľadáte prehrávač s užitočnejšími funkciami ako je stiahnutie faktov o interpretoch, tak určite vyskúšajte Pi Music Player. Jeho hlavnými prednosťami sú Rightone Cutter a Sleep Timer. Righton Cutter využijete na zostrihanie vlastného vyzváňacieho tónu z hociktorej skladby vo vašom telefóne. Sleep Timer ponúka možnosť vypnúť prehrávanie po nastaviteľnom čase. Túto funkciu určite ocenia tí, ktorí radi zaspávajú pri hudbe alebo stiahnutej prednáške.

Pi Music Player ponúka tiež vlastný ekvalizér, ktorý disponuje nenásilným vzhľadom so základnými možnosťami úprav prehrávania. Úpravy sú výrazné a častokrát lepšie ako pri iných prehrávačoch. Programátori nezabudli ani na dôležitú funkciu zdieľanie hudby priamo z prehrávača. Vďaka nej už nemusíte hľadať skladbu v labyrinte priečinkov vášho úložiska.

Stiahnite si Pi Music Player>>

 

Phonograph logo_vyd2016_5_nowat

Phonograph Music Player

Pokiaľ hľadáte ešte niečo jednoduchšie než bol Pi Music Player a páči sa vám Material Design, tak zamerajte svoj hľadáčik na Phonograph Music Player. Tento prehrávač nedisponuje žiadnymi funkciami navyše ako predošlé prehrávače. Výrobcovia stavili  na jednoduchosť a prehľadnosť v kabáte Material Designu. Prispôsobiť si môžete farby a motív prostredia a stiahnuť aj obrázky albumov a interpretov.

Skutočnú krásu tohto prehrávača zažijete až po spustení prehrávania, keď sa spustí prostredie plné animácií. Farby prehrávača sa prispôsobujú obrázkom skladieb a po potiahnutí zdola nahor sa vám ukáže zoznam skladieb. Celkový počet dostupných funkcií nie je práve najvyšší, no pre jednoduchých ľudí je viac než dostatočný. Ak medzi nich patríte a máte radi aj Material Design, tak výberom tejto aplikácie určite nespravíte chybné rozhodnutie.

Stiahnite si Phonograph Music Player>>

Autor: Matúš Medžo

Značky: