V ponuke oboch operátorov sa objaví nový TV kanál Premier Sport.

Operátori Telekom a Orange oznámili, že svoju ponuku TV kanálov rozšíria o nový TV kanál Premier Sport. Ten bude vysielať priame prenosy z anglickej Premier League, anglickej Championship a škótskej Premiership.

Telekom a DIGI SLOVAKIA: Namiesto DIGI Sport 4

Používatelia služieb Magio TV i DIGI SLOVAKIA si budú môcť pozrieť zápasy Premier League na úplne novom televíznom kanáli s názvom Premier Sport. Už 9. augusta 2019 o 9-tej hodine večer odštartuje program priamych prenosov, záznamov, magazínov a štúdií otváracím zápasom novej sezóny medzi Liverpool FC a Norwich City.

Nový TV kanál ponúkne 232 priamych prenosov, takmer 30 magazínov mesačne, štúdiá k top zápasom, exkluzívnych hostí či pravidelný sumár zostrihov z duelov nižších anglických súťaží. Spolu s novým kanálom štartuje aj nová relácia PL Focus. Každý utorok večer  prinesie tie najzaujímavejšie informácie z aktuálneho diania v Premier League.

Medzi prvé derby sezóny sa radia zápasy:

  • 11. 8. 2019 17:00 Manchester United – Chelsea
  • 17. 8. 2019 18:00 Manchester City – Tottenham
  • 24. 8. 2019 18:00 Liverpool – Arsenal

Premier Sport bude k dispozícii v tých službách a balíčkoch Magio TV, ktoré obsahujú TV kanály DIGI Sport. Bude na rovnakej pozícii ako doteraz DIGI Sport 4.

Orange: Dva nové balíčky

Orange pridá TV kanál Premier Šport do dvoch nových prémiových balíkoch – Balíku Premier Šport a Balíku Super Šport +. Prvý z nich bude obsahovať stanicu Premier Sport HD a k dispozícii bude za 2 eurá mesačne.

Balík Super Šport + bude obsahovať 14 športových TV staníc – vrátane Orange Sport, ktorá exkluzívne vysiela Ligu majstrov UEFA. Mesačný poplatok za Balík Super Šport + bude 6 eur.

Balík Premier ŠportBalík Super Šport +
2 € mesačne6 € mesačne
1 TV kanál

Premier Sport HD

14 TV kanálov
Orange Sport, Orange Sport 2, Orange Sport 3, Orange Sport 4, Premier Sport HD, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2, Extreme Sport Channel, Fishing and Hunting, Golf channel HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD

Zdroj: Telekom, Orange

Prečítajte si aj:

Orange TV a Orange Sport: Všetko, čo potrebujete vedieť o vynovenej TV službe a o sledovaní Ligy majstrov (video)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit