Najnovšia herná konzola Xbox One X vychádza už o pár dní a my sa 7. novembra pripravujeme na doteraz najväčšiu premiéru Xboxu.

Premiéry tejto konzoly sa môžete zúčastniť priamo aj vy. Počas polnočného predaja 7. novembra o 00:01, uvedú v bratislavskom Auparku v predajni Nay Xbox One X na trh najväčší YouTuberi: GoGo, Selassie, kRAViČkA, Asimister, Duklock a Edyn. Moderovaný program odštartuje hodinu pred polnocou bleskovými súťažami o darčeky. Ešte pred premiérou si budete môcť vyskúšať najnovšie hry na konzole Xbox One X. Počas polnočného predaja budú dostupné aj konzoly z edície Project Scorpio a navyše si môžete zakúpiť všetky hry pre Xbox One s 25 % zľavou.

Ak nemáte možnosť zúčastniť sa polnočného predaja v Bratislave, nalaďte si vysielanie Xbox One X Launch: Live z pohodlia vášho domova. Vysielanie z premiéry v New Yorku môžete sledovať 7. novembra o 5:00 na službe Mixer na počítači, konzole alebo v aplikácii Mixer pre iOS a Android. Premiéru môžete takisto sledovať aj na Xbox kanáli Twitch, Xbox kanáli YouTube alebo Facebooku.

 

Značky: