Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Operátor O2 si pre fanúšikov fotomobilu KODAK EKTRA pripravil štýlový darček v hodnote 59 eur. Ikonické kožené retro puzdro zdarma dostane každý zákazník, ktorý sa rozhodne pre kúpu smartfónu KODAK EKTRA u operátora O2 do 14. februára 2017.

Kodak Ektra je nový fotomobil a pochádza z dielne známeho výrobcu fotoaparátov. Telefón svojím dizajnom pripomína digitálny fotoaparát. Zadná stena je potiahnutá imitáciou čiernej kože a na spodnej strane nechýba malá brada – grip, pre lepšie držanie smartfónu pri fotení v ruke. Ako správny fotomobil má výraznú, ľahko nahmatateľnú hardvérovú spúšť na bočnej stene.

Hlavný fotoaparát ponúka 21-megapixelový snímač Sony IMX230 s optickou stabilizáciou obrazu, PDAF zaostrovaním, duálnym LED bleskom, svetelnosťou f/2.0 a nahrávaním videí až v 4K rozlíšení.

Telefón poháňa desaťjadrový procesor Helio X20 s 3 GB operačnou pamäťou RAM a operačný systém Android 6.0 Marshmallow. Vnútorný úložný priestor s 32 GB kapacitou je možné rozšíriť microSD kartami až do veľkosti 256 GB. KODAK EKTRA má 5 palcový Full HD displejom (1080 x 1920 px.), ktorý chráni odolné sklíčko Gorilla Glass. Medzi zvyšné špecifikácie patrí podpora LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, 3,5 mm jack, 3000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním a USB konektor typu C.