Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Najnovší prepínač značky Zyxel ponúka viac portov, väčšiu flexibilitu, vyššiu prepínaciu kapacitu a naviac ešte špičkový dizajn.

Spoločnosť Zyxel Communications dnes oznámila uvedenie dynamického 10 gigabitového agregačného prepínača XS3800-28. Zariadenie, ktoré je navrhnuté s ohľadom na potreby škôl, malých a stredne veľkých organizácií, v sebe spojuje výkon, flexibilitu a stabilitu nutnú k bezproblémovému fungovaniu zložitých sietí.

Spústa portových kombinácií pre maximálnu flexibilitu

Vďaka svojim 8 kombinačným portom tento všestranný prepínač zvláda až 24 pripojení optickým káblom SFP+ s rýchlosťou 10G alebo 12 pripojení medeným káblom RJ-45 s rýchlosťou 10G. Toto flexibilné vyhotovenie umožňuje sieť nastaviť podľa aktuálnych potrieb a v prípade ich zmeny jednoducho realizovať jej rekonfiguráciu.

Nový agregačný prepínač Zyxel XS3800-28 10G dodá vašej sieti flexibilitu.

Našou snahou bolo ukázať, že adaptabilita a široké možnosti konfigurácie sieťového produktu môžu byť rovnako dôležité parametry ako napríklad výkon a rýchlosť,“ poznamenáva Martin Bratičák, Head of Channel CEE. „Model XS3800-28 je navrhnutý tak, aby uspokojil súčasné aj budúce nároky kladené na školské a firemné siete.”

Všetko, čo potrebuje centrálny prepínač

Model XS3800-28 ponúka vyššiu prepínaciu kapacitu, väčšiu L3 sieť a vynikajúci výkon CPU, čo ho predurčuje k inštaláciám vyžadujúcim rozsiahlu agregáciu. Pokiaľ chcete vytvoriť pokročilú sieť vyznačujúcu sa nízkou latenciou a 10G centrálnou architektúrou pre vysokú hustotu prevádzky, potom sa bez agregačného prepínača tohoto kalibru neobídete.

Medzi ďalšie silné stránky prepínača patrí odolnosť a vysoká prevádzkyschopnosť. V prípade zlej konfigurácie môžete pomocou tlačidla pre obnovu okamžite prejsť na záložné pripojenie. A pre prípad zlyhania primárnej napájacej jednotky je prepínač vybavený duálnym napájaním. Vďaka svojmu vysoko kvalitnému hardvéru je model XS3800-28 zárukou bezproblémového fungovania siete.

Multigigabitový prepínač pripravený na budúcnosť

Ako multigigabitový prepínač je model XS3800-28 nutnosťou pre všetky vzdelávacie inštitúcie a firmy vyžadujúce špičkovú funkcionalitu svojej siete. Pomocou medených portov podporujúcich rýchlosť 100 M, 1 G, 2,5 G, 5 G a 10 G dokáže tento výkonný prepínač predchádzať degradácii pripojení a problémom, s ktorými sa často potýkajú produkty s rýchlosťou 2,5/5 G, ako napr. servery a úložiská. Model XS3800-28 je naviac kompatibilný s káblami kategórie CAT5e, takže nevyžaduje nákup drahých káblov CAT6.

Značky: