Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

O 2 týždne, konkrétne v noci z 31.augusta na 1. septembra, nastane v ponuke populárnych filmových staníc FilmBox hviezdna zmena. Názov aj logo programu FilmBox Plus sa zmení na FilmBox Stars s ešte väčšou nádielkou zvučných mien strieborného plátna.

Ubehlo len pár mesiacov od spustenia nového grafického balíčka na programe FilmBox a mediálna spoločnosť SPI International má ďalšiu novinku pre divákov na Slovensku a v Českej republike. Stanica FilmBox Plus dostane nový názov a logo. Už od prvého septembra ju tak diváci budú môcť opätovne objavovať pod názvom FilmBox Stars.

Označenie Stars, čo v slovenčine znamená „hviezdy“, hovorí jasnou rečou – obnovená stanica prinesie divákom ešte viac televíznej zábavy vďaka väčšej porcii filmových kúskov s hviezdnym obsadením.

V SPI/Filmbox sa vždy snažíme prinášať inovatívne produkty s využitím moderných trendov a služieb, ktoré uspokojujú súčasné divácke potreby. Táto komplexná transformácia odráža náš záväzok priniesť divákom kvalitnú zábavu, najpopulárnejšie filmy, obľúbené seriály a hollywoodske trháky obsadené svetovo známymi tvárami,“ hovorí CEO SPI International Berk Uziyel.

FilmBox Plus je momentálne bezodnou zásobárňou dôsledne vybraných diel obľúbených žánrov  ako je dráma, krimi, či thriller. Zábavu na obrazovky však prináša aj na obrazovky fanúšikov komédie, rodinných filmov a televíznych seriálov.

Značky: