Novinka medzi festivalmi, ktorá spojí ľudí s podobnými myšlienkami, vytvorí priestor na tvorbu priateľstiev, partnerstiev, v osobnej alebo pracovnej rovine sa uskutoční už v sobotu 5. augusta v areáli WakeLake Zlaté Piesky.

Festival sa pre účastníkov otvorí už o 12. hodine. Celodenných aktivít je neúrekom, nájdu si tu priestor muži, ženy aj detské ratolesti. Budete mať príležitosť si vyskúšať jazdy na vodnom vleku, paddle boardy, flyboardy, blob stenu a množstvo ďalších aktivít. Počas dňa na Vás čaká tanečný workshop s Aron Mitu v rytme dancehallu, celodenné animácie pre Vaše deti v našej Kids zóne, kde im s radosťou pomaľujú tváre, vyrobia si štýlové čelenky a Greenbike si pre nich prichystal súťaž na chrbte bicyklov.

Počas dňa budete mať možnosť zapojiť sa do aktivít Challenge of 12´s skladajúcich sa z rôznych „neprekonateľných“ úloh, ktoré musíte zdolať a tí najlepší si odnesú zo SurfIT nielen nezabudnuteľné zážitky, ale aj hodnotné ceny. Chill zóna v kombinácii s Hipster village poskytne pre všetkých skvelý oddych pri vode s úžasnými ochutnávkami jedál od slovenských výrobcov.

Tešiť sa môžete na španielsku paellu, donutky, wafličky, vegetariánov poteší hummus a mnohí ďalší. Večerný program odštartuje ochutnávka špeciálneho SurfIT drinku o 20:00 popri WakeLake trick show od profesionálnych jazdcov. Pre milovníkov filmov pod hviezdami máme pripravenú filmovú projekciu komédie Itinéraire bis – Náhradný plán pod holým nebom distribuovanú spoločnosťou Magicbox, ktorá už toto leto uvedie nový film Luca Bessona – Valerian do Vašich kín.

Skvelý večer sa bude niesť v príjemnom hudobnom duchu kapiel Komajota a Puding pani Elvisovej a do skorého nedeľného rána Vás privedie DJ Spin.

Nové zážitky spoja skvelých ľudí, buďte medzi nimi aj Vy!

Dátum konania: 5. 8. 2017
Predpredaj lístkov: www.surfit.sk

Viac informácií na www.surfit.sk.
Sleduj aj fanpage na Facebooku –  Surfit fanpage>>
Alebo followuj event SurfIt na Facebooku>>

Značky: