Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Telekom uvádza súťaž „Sieň slávy biznisu“, ktorá prebieha súbežne v Českej republike, Rakúsku, Chorvátsku, Nemecku, Grécku, Macedónsku, Rumunsku a na Slovensku, sa posúva do ďalšej fázy.

Od utorka 12. mája až do 22. júna môže verejnosť hlasovať o tom, ktoré IoT (Internet of Things) riešenia považuje za najzaujímavejšie.  Do finále poputuje 15 aplikácií s najväčším počtom hlasov. Odborná porota napokon vyberie konečného víťaza, výsledky budú vyhlásené 7. júla 2015.

Aj hlasovanie sa môže oplatiť. Hlasujúci z malých a stredných firiem, ktorí vyjadria podporu niektorému riešeniu, môžu vyhrať účasť v marketingovej kampani v hodnote 20 000 €.

Vývojári už stihli do súťaže prihlásiť viaceré zaujímavé IoT riešenia, záujemcovia majú stále šancu prihlásiť sa – a to až do 25. mája.

Ceny v súťaži sú nasledovné:

  1. Najlepšie riešenie získa reklamnú kampaň v hodnote 30 000 € a možnosť stať sa partnerom Telekomu.
  2. Najlepšie medzinárodné riešenie IoT/M2M bude v ôsmich krajinách zapojených do súťaže uvedené na trh ako partner skupiny Deutsche Telekom, s dosahom až k potenciálnym 10,8 mil. firemných zákazníkov. Partnerstvo zahŕňa aj propagáciu na medzinárodnom priemyselnom veľtrhu v hodnote 10 000 €.

Značky: