Až 50% úspora energie a ekologická technológia infračerveného vykurovania.

Spoločnosť AENO rozširuje svoje produktové portfólio o ekologický smart ohrievač s energeticky úsporným infračerveným a konvekčným spôsobom vykurovania a nízkou spotrebou energie. V nadchádzajúcej jesenno-zimnej sezóne bude európskym zákazníkom k dispozícii táto novinka v dvoch farebných prevedeniach – v perleťovo bielej a čiernej. Vývoj a výroba je v závodoch v Európe – v Poľsku. 

Rastúce ceny elektriny a účty za vykurovanie spôsobujú v Európe energetickú krízu. Riešením pre individuálnych používateľov a malé podniky je vybaviť domácnosti a kancelárie energeticky úspornými výrobkami s nízkou spotrebou energie na vykurovanie.

AENO EKO OhrievačZdroj: AENO

Ohrievač AENO je o 50 % účinnejší ako iné typy vykurovania (radiátory, klimatizácia, podlahové vykurovanie, ústredné kúrenie). Je vhodný na vykurovanie miestností s rozlohou do 30 m2. Pohodlie inteligentného rovnomerného vykurovania si tak môžete zabezpečiť pre váš byt, dom, chatu, kanceláriu, kaviareň, či reštauráciu alebo hotel. 

Ohrievač rýchlo a efektívne využíva 700 W výkonu bez plytvania teplom a peniazmi. Keď je miestnosť vyhriata na nastavenú teplotu (komfortná teplota je približne 24°C), ohrievač sa automaticky vypne. Udržiavanie teploty v miestnosti je tak vždy lacnejšie. Používateľ môže ušetriť energiu a peniaze a zostať v teple počas celej vykurovacej sezóny.

AENO EKO OhrievačZdroj: AENO

Dizajn ohrievačov AENO sa dokonale hodí do každého interiéru. Používateľ si môže vybrať čiernu alebo bielu farbu. Či už chcete, aby ohrievač neviditeľne splýval (biela na bielej), alebo zdôrazňoval jeho štýl (čierna na bielej). Tento model sa hodí do každej obývačky alebo kancelárie. Okrem toho, že šetrí peniaze, je ideálny pre alergikov.

AENO infračervený vykurovací panel s nízkou spotrebou energie 300 až 700+ W, zabezpečuje cielené lokálne vykurovanie objektov. Vďaka energeticky úspornej infračervenej technológii je nákladovo efektívnejší ako väčšina tradičných vykurovacích systémov, ako sú klimatizácie, plynové ohrievače, ústredné kúrenie či podlahové vykurovanie. Vysoká energetická a nákladová efektívnosť je zabezpečená tým, že AENO nevynakladá energiu na vlastné vykurovanie, prevádzku ventilátorov a ohrev vzduchu.

AENO EKO OhrievačZdroj: AENO

Ohrievač AENO pracuje bez vyfukovania vzduchu a zdvíhania prachu. Nevytvára znečisťujúce látky, zápach a hluk. Nevysušuje vzduch a nepáli kyslík v dome. Tým sa zachová aktuálna rovnováha vlhkosti v miestnosti.

Používateľ môže ohrievač ovládať z ľubovoľného miesta pomocou používateľsky prívetivej aplikácie AENO. Nech ste kdekoľvek, máte prístup k celej ponuke možností na ovládanie zariadenia:

  • zapnutie/vypnutie; 
  • nastavenie teplotu v miestnosti; 
  • vytvorenie plánu vykurovania (jedna teplota cez deň, druhá v noci v určitom čase); 
  • vytvorenie scenárov s viacerými zapnutými/vypnutými ohrievačmi; 
  • kontrola a monitorovanie štatistík spotreby energie; 
  • nastavenie zariadení z ekosystémov AENO (robotický vysávač, čistička vzduchu atď.).
AENO EKO OhrievačZdroj: AENO

Ohrievač AENO v prípade pádu sa automaticky tento vypne, spustí alarm a odošle push-up upozornenie do smartfónu. Zariadenie je bezpečné pre deti a zvieratá. Je vybavené detským zámkom, aj keď je umiestnený v detskej izbe. Tlačidlo uzamknutia zapnutia/vypnutia v mobilnej aplikácii zabezpečuje, aby ho vaše dieťa omylom nezaplo. Používateľ môže tiež nastaviť teplotu panela od 60 °C do 120 °C pre konštantný ohrev (ohrievanie nôh).

Ohrievač môžete ľahko nainštalovať a začať s jednoduchým a rýchlym nastavením. Nastavenie v dvoch krokoch prostredníctvom Wi-Fi v mobilnej aplikácii AENO trvá len 1 minútu: 

  1. Zapojte ohrievač do elektrickej zásuvky. 
  2. Aktivujte ohrievač prostredníctvom aplikácie AENO podľa pokynov na obrazovke.

Ohrievač AENO je vyrobený z prvotriednych materiálov. Minimalistický dizajn v 11 mm tele je tvorený z tvrdeného skla a s hliníkovými nožičkami. Užívajte si teplo a šetrite peniaze s inteligentným ohrievačom AENO Premium Eco.

AENO EKO OhrievačZdroj: AENO

Článok bol uverejnený v rámci komerčnej spolupráce.

Prečítajte si aj: