Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pri príležitosti uvedenia nového radu vstavaných kuchynských spotrebičov značky Hotpoint na slovenský trh, predstavujeme tiež profesionálne čistiace prostriedky a príslušenstvo Wpro, ktoré sa postarajú o ich pravidelnú údržbu.

Profesionálne čistiace prostriedky a príslušenstvo Whirlpool Professional ( Wpro ), patrí do portfólia značiek  spoločnosti Whirlpool Corporation. Široký sortiment zahŕňa šikovné pomôcky, ktoré využijete pri inštalácii, samotnom chode i starostlivosti o spotrebič, ale aj pri každodennom bežnom upratovaní v domácnosti.

Čistiaci krém na indukčné, sklokeramické a sklenené varné dosky Wpro VTC 102  a škrabka Wpro SCR 301

Ideálnym pomocníkom v starostlivosti o indukčnú, sklokeramickú či sklenenú plynovú varnú dosku je vysoko koncentrovaný čistiaci krém VTC 102. Prípravok má profesionálne zloženie. Varnú dosku šetrne a bez škrabancov vyčistí, vyleští a zanechá ochranný filter pre trvalý lesk. Ideálne je nanášať krém handričkou alebo jemnou špongiou, nechať chvíľu pôsobiť a potom zotrieť vlhkou utierkou a osušiť. V ponuke je 250 ml balenie.

Praktická kovová škrabka SCR 301 je nevyhnutným doplnkom každej kuchyne. Používa sa na odstránenie spálených zvyškov z indukčných, sklokeramických a sklenených plynových varných dosiek a je tiež okamžitou záchranou v prípade, že vám počas varenia pretečie na povrch dosky tekutina s prímesou cukru, ktorá by mohla spôsobiť na spotrebiči trvalé poškodenie. Ku škrabke je možné dokúpiť aj náhradné čepele.

Čistiaci krém Wpro IXC 115 a čistiaci sprej Wpro SSC 213 na nerezové povrchy

Ak máte, alebo sa chystáte kúpiť si nerezové spotrebiče, určite oceníte šetrné čistiace prostriedky, určené pre tento typ povrchu.

Čistiaci krém Wpro IXC 115 a čistiaci sprej Wpro SSC 213 účinne a bezpečne čistí, leští a chráni povrchy z nerezovej  ocele a chrómu. Ak si vyberiete krém, pred použitím ho potraste, naneste malé množstvo na vlhkú handričku a dôkladne vyčistite znečistený povrch. Nechajte pôsobiť niekoľko minút a následne opláchnite a osušte.

Čistiaci prípravok vo forme spreja nastriekajte na plochu a po chvíľke utrite čistou handričkou. V tomto prípade nie je potrebné oplachovať vodou. Po vyčistení obidva prostriedky zanechávajú na ploche ochranný film, ktorý zabraňuje vzniku viditeľných stôp. Vďaka šetrnej textúre sa nemusíte obávať poškriabania. Krém je v ponuke v balení s objemom 250 ml, sprej v 500 ml balení.

Čistiaci sprej na mikrovlnné rúry Wpro MWO 202

Spoľahlivým pomocníkom v starostlivosti o mikrovlnnú rúru je čistiaci sprej MWO 202. Tento prípravok má profesionálne zloženie, vďaka ktorému sa účinne zbavíte usadenej mastnoty a zvyškov jedla a zároveň zachováva mikrovlnnú rúru čistú a sviežu. Je určený na čistenie  vonkajších aj vnútorných plôch mikrovlnnej rúry, je však potrebné zabrániť tomu, aby sa sprej nedostal na vetracie mriežky. Prípravok nechajte chvíľku pôsobiť a následne opláchnite vodou. V ponuke je v 500 ml balení.

Sprej na odmasťovanie rúr, varných dosiek a digestora Wpro ODS 419

Vysoko účinný sprej na odmasťovanie ODS 419 je univerzálny čistiaci prostriedok do každej kuchyne, ktorý vám ušetrí čas aj peniaze. Môžete ním spoľahlivo odmastiť rúru, digestor, varnú dosku či barbecue gril. Poradí si s odolnou mastnotou na horúcich i studených povrchoch. Jedinú výnimku tvoria mikrovlnné a samočistiace rúry, na maľované plochy a hliník – tým je potrebné sa vyhnúť. Pri použití nastriekajte sprej na povrch zo vzdialenosti 20 cm. Ak je čistená plocha teplá, nechajte pôsobiť 10 minút. Na studenej ploche nechajte sprej účinkovať 30 minút (v prípade roštových grilov pokojne aj dlhšie). Vytvorenú penu potom dôsledne utrite vlhkou handričkou. Sprej je v ponuke v 500 ml balení.

Čistiaci sprej do chladničky a mrazničky Wpro FRI 102

Zdravé a čisté prostredie, pre potraviny uložené vo vašej chladničke alebo mrazničke, zabezpečí pri pravidelnej údržbe čistiaci sprej FRI 102. Odstráni škvrny a ďalšie nečistoty z vnútorných aj vonkajšíh plôch spotrebičov a zanecháva príjemnú citrónovú vôňu. Použitie spreja je veľmi jednoduché, keďže nie je potrebné ho oplachovať, stačí, keď ho utriete suchou handrou. Chladničku odporúčame čistiť raz za mesiac. Sprej je v ponuke v 500 ml balení.

Pohlcovač zápachu do chladničky Wpro DEO 213

Spoľahlivým a zároveň rozkošným pomocníkom v boji proti aromatickým potravinám uloženým v chladničke je tento miniatúrny pohlcovač zápachu DEO 213. Má praktické balenie, ktoré nezaberie veľa miesta – je možné uložiť ho napríklad do priehradky na vajíčka. Prípravok obsahuje vysoko absorpčné aktívne uhlie a šetrný gél, ktorý nemení chuť ani vôňu skladovaných potravín. Vďaka priesvitnému prúžku, ľahko zistíte, kedy treba pohlcovač vymeniť za nový.

Odvápňovač Wpro DES 708 a odmasťovač Wpro DDG 107 do umývačky riadu

Odvápňovač DES 708 a odmasťovač DDG 107 zoptimalizujú výkon vašej umývačky riadu a predĺžia jej životnosť.

Odvápňovač odstráni všetky usadeniny vodného kameňa. Nasypte celý obsah balenia do nádržky a zapnite dlhý program, ideálne bez predumytia. Optimálne výsledky sa dostavia pri používaní každých 6 mesiacov.

Odmasťovač si hravo poradí so všetkou mastnotou a ďalšími nečistotami vo vnútri umývačky riadu a zanechá ju 100% čistú. Obsah prípravku nasypte na dno umývačky a vyberte dlhý program. Odporúčame opakovať každých 6 mesiacov. Obidva produkty sú v ponuke v balení po 250 g.

Magnetický odvápňovač vody Wpro MWC 015

Tento malý magnet MWC 015 je ideálnym pomocníkom do domácnosti. Okrem umývačky riadu je možné použiť ho aj v pračke. Jednoduchú a rýchlu inštaláciu, na prívodnú hadicu spotrebiča, zvládne každý a výsledky sa dostavia veľmi skoro. Zariadenie funguje ako prevencia proti vodnému kameňu – vďaka pôsobeniu magnetu dochádza k vzájomnému odpudzovaniu častíc vápenca, prítomných vo vode. Umývačku riadu tak udržiava v perfektnom stave a predĺži jej životnosť. Vodný kameň, ktorý sa už stihol usadiť, je potrebné odstrániť niektorým z vyššie odporúčaných čistiacich prostriedkov. Garantovaná životnosť magnetu je 10 rokov.

Značky: