Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Na dnešnom výročnom valnom zhromaždení predseda predstavenstva spoločnosti BMW AG, Harald Krüger, predstavil počiatočnú koncepciu návrhu BMW iNEXT. Čistoelektrický BMW iNEXT bude vyrábaný v závode Dingolfing od roku 2021. Nová vlajková loď spoločnosti zahŕňa všetky hlavné strategické oblasti inovácie vozidiel pripravených na cestách.

Na dnešnom výročnom valnom zhromaždení predseda predstavenstva spoločnosti BMW AG, Harald Krüger, predstavil počiatočnú koncepciu návrhu BMW iNEXT. Čistoelektrický BMW iNEXT bude vyrábaný v závode Dingolfing od roku 2021. Nová vlajková loď spoločnosti zahŕňa všetky hlavné strategické oblasti inovácie vozidiel pripravených na cestách.

Harald Krüger, predseda predstavenstva BMW AG, povedal: „Projekt iNEXT je našou stavebnou zostavou pre budúcnosť. Bude to prospešné pre celú spoločnosť a pre všetky naše značky. Po prvýkrát spájame všetky kľúčové technológie pre budúcu mobilitu v jednom vozidle. iNEXT je plne elektrický, plne pripojený (connected) a ponúka aj vysoko automatizovanú jazdu. Dnes sme dali našim akcionárom prvý pohľad na dizajn BMW iNEXT. Neskôr v tomto roku predstavíme BMW iNEXT ako Vision Vehicle.“

Značky: