Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Z divadla rovno na Voyo. Exkluzívna novinka plná osobnej výpovede známej komičky Simony Salátovej, ktorú musíte vidieť, je už teraz dostupná na Voyo.

Najznámejšia slovenská streamovacia služba Voyo prináša po úspešných štartoch exkluzívnych minisérií aj prvý Voyo Špeciál v podobe zábavnej stand-up comedy obľúbenej komičky Simony Salátovej. Úplnú novinku – komediálny špeciál s názvom Simona donaha! si môžu diváci vychutnať už teraz exkluzívne prostredníctvom streamovacej služby Voyo.

„V rámci služby Voyo ponúkame čoraz širšiu ponuku atraktívnych titulov naprieč rôznymi žánrami. Veríme, že podobne ako pri iných exkluzívnych tituloch si aj prvý Voyo Špeciál Simona donaha! nájde svojich fanúšikov,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza. „Predstavenia typu stand-up comedy sa na Slovensku tešia čoraz väčšej popularite a Simona patrí k jedným z najväčších talentov slovenskej komediálnej scény. Sme radi, že si diváci budú môcť tento výnimočný špeciál pozrieť práve na Voyo a dúfame, že sa pri jeho sledovaní dobre zabavia,“ dodala.

Novinka, ktorá v júni viackrát vypredala hľadisko Divadla P. O. Hviezdoslava v Bratislave, teraz mieri rovno na Voyo. Prvý ženský stand-up comedy špeciál na Slovensku prináša pohľad do duše známej komičky Simony Salátovej. Podľa jej vlastných slov ide o „striptíz duše“, počas ktorého sa zamýšľa nad telom, vzťahmi, feministkami, mužmi i turistikou.

„Som plná očakávaní, aké to bude a ako to ľudia zoberú,“ povedala hlavná hviezda programu Simona Salátová. „Veľmi sa teším, že môžem práve ja ponúknuť možno trošku taký náhľad do toho, ako sa to robí na západe, kde má stand-up comedy oveľa väčšiu tradíciu a myslím si, že Slováci sú ľudia, ktorí sa radi smejú. Takže sme si pre špeciál vybrali dobrú krajinu,“ dodala. Hodinový stand-up comedy špeciál s mottom „Občas sa treba z problémov povyzliekať a to donaha“, prináša okrem hlavného vystúpenia Simony aj bonusy v podobe v krátkych vystúpení Jakuba „Zitrona“ Ťapáka a Jakuba Gulíka zo zoskupenia stand-up komikov Silné reči. Všetky tri predstavenia sú už teraz dostupné na Voyo.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.