Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Dni sa predlžujú a slnečné lúče začnú postupne ohlasovať príchod jari. Záhradkári už nedochvíľne čakajú na nové sezónne práce. Ak však nechcete s pestovaním rastlín čakať až do prirodzeného jarného prebudenia, vyberte si z tipov PARKSIDE a odštartujte záhradkársku sezónu už teraz.

Odolnosť proti vetru a úniku tepla

Parenisko PARKSIDE poskytuje hobby záhradkárom skutočnú výhodu pri pestovaní rastlín. Toto meter široké parenisko je vyrobené z robustného hliníka odolného proti korózii a plastového zasklenia, ktoré je tiež dobré odolné proti rozbitiu a UV žiareniu. Takto skonštruované parenisko odoláva všetkým vonkajším vplyvom. Vysokokvalitné dvojité panely prepúšťajú veľa svetla dovnútra a málo tepla von. To zaručuje ideálne podmienky na pestovanie a optimálnu vnútornú klímu. Vďaka kompaktným rozmerom možno parenisko umiestniť aj na terasy a balkóny.

Menšia verzia do bytu

Ak nemáte balkón alebo väčší vonkajší priestor, ale chcete sa pripraviť na jar, oceníte štvordielnu sadu parenísk PARKSIDE. Sadenice zeleniny, byliniek a kvetov umiestnite do jednej z mnohých praktických nádob a v miskách s priehľadnými krytmi doprajete semenáčom a sadeniciam slnečné chránené miesto. Pestované rastliny zostanú v teple, budú chránené pred chladom, pričom nádoby poskytnú optimálne podmienky na rast.

Pre pohodlné pestovanie rastlín

Fóliovník PARKSIDE tiež ponúka ochranu pred vetrom a poveternostnými vplyvmi. Vďaka praktickým oceľovým spojom bez skrutiek je možné ho rýchlo zostaviť a rozobrať. Fóliovník je vďaka výške dvoch metrov ľahko prístupný. Na pestovanie rastlín sú po každej strane nachystané dve police s nosnosťou dvadsať kilogramov. Napriek svojmu jednoduchému dizajnu zaujme výrobok stabilnou konštrukciou a textilnou fóliou odolnou voči pretrhnutiu. Súčasťou dodávky sú aj bodce a laná na ukotvenie na mäkkom podklade.

Pokiaľ hľadáte skladnejšiu verziu, napríklad pre svoj balkón, jeho menšia verzia vám poskytne štyri regály so šírkou 69 centimetrov a nosnosťou 8 kilogramov. Aj tento model je možné pripevniť pri inštalácii na pôdu pomocou ôsmich dodávaných bodcov.

Potešenie zo záhradkárčenia bez zohýbania

Vyvýšený záhon PARKSIDE z odolného pravého dreva s výškou 98 cm zaisťuje pohodlné záhradkárčenie vo výške pásu. Pohodlie na prácu v záhrade prináša aj praktické záhradné náradie Combisystem – dokonalý pomocník pri údržbe vyvýšeného záhona. Od sejby cez kyprenie pôdy až po pletie. S ôsmimi rôznymi nadstavcami vždy nájdete to správne riešenie pre prácu v záhrade alebo na balkóne. K dispozícii je aj päťdielna štartovacia súprava obsahujúca lopatku, malú metličku a kultivátor, škrabku a multifunkčnú násadu.

Vďaka veľkému výberu vhodného záhradného náradia, kvetináčov a sadeníc prináša PARKSIDE do záhrady nielen radosť, ale aj uľahčuje prácu a spríjemňuje záhradkárčenie.

Značky: