Iba pred pár dňami sme spoznali novinky z dielne Redmi.

Vzhľadom k tomu, že nová séria Redmi K20 je už dostupná v domovskej Číne, je čas na to, aby sa podznačka spoločnosti Xiaomi sústredila aj na medzinárodný trh. Najnovšie informácie sú pomerne prekvapujúce, pretože sa zdá, že v niektorých krajinách sa telefóny nedostanú do predaja pod značkou Redmi.

Podľa informácií bude Redmi K20 Pro dostupné ako Pocophone F2 Pro, zatiaľ čo štandardný model K20 príde ako Pocophone F2. To znamená, že na vybraných trhoch (primárne v Indii) budú tieto telefóny dostupné ako Poco F2 a Poco F2 Pro. Zdroj tiež uvádza, že oba telefóny si zachovajú skvelé ceny.

Na ďalšie “pomotanie hlavy” aj samotné Xiaomi upozorňuje na príchod nového člena do rodiny zariadení Mi 9 s pop-up selfie kamerou, podobne ako má K20 a K20 Pro. Tento fakt znie veľmi sľubne a čoskoro by sme mohli nové smartfóny spoznať ako Mi 9T a Mi 9T Pro.

Pokiaľ by sme sa snažili zhrnúť túto krátku správu, tak pôvodnom spustení K20 a K20 Pro čoskoro spoznáme tieto smartfóny na iných trhoch pod modelmi Mi9 od Xiaomi, Pocophone alebo Poco, v závislosti od miesta uvedenia. Sme zvedaví, ktoré trhy získajú jednotlivé verzie. Jedno je však isté –  hardvér bude rovnaký a cenovka lákavá.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Redmi K20 Pro oficiálne: Zabijak vlajkových lodí 2.0 predstavený

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.